Cunoscută pentru participările de la „Insula Iubirii”, Diana Constantin (foto cancan.ro) a apărut, într-o emisiune la Antena Stars, total schimbată. Potirivt cancan.ro, după doi ani de la ultima apariție, frumoasa brunetă și-a lăsat părul să crească lung, a renunțat să-și mai facă tatuaje și pare mult mai cuminte decât o știam.

De asemenea, ea a apelat la câteva transformări fizice, iar schimbările în bine, mai exact în foarte bine se văd de la o poștă. Diana își acordă mai mult timp ca să se aranjeze, a renunțat la injectările în exces cu acid hyaluronic, și-a schimbat și stilul vestimentar, adoptând, unul mai sobru.

Evident este un semn de maturizare, dar care o face să arate foarte elegant. O adevărată divă

Diana Constantin s-a înscris în sezonul 3 din Insula Iubirii alături de un afacerist influent, Ben, care o ținea pe brațe și îi făcea toate pofetele. Pe vremea aceea, frumoasa brunetă avea cam tot ceea ce îi poftea inima și juca rolul unei rebele greu de mulțumit.

După alte două sezoane, în cea de-a cincea parte a show-ului, Diana s-a înscris din nou la Insula Iubirii, de această dată, împreună cu Aurel. Când au văzut-o, ceilalți concurenți au ironizat-o, spunându-i că a ajuns săracă, iar fără Ben care avea grijă de ea, îi va fi mai greu să-și satisfacă toate dorințele.

Diana și Aurel au avut o relație destul de controversată la Insula Iubirii, însă au revenit din Thailanda păreau foarte încrezători în relația lor. Totul s-a spulberat, pare-se, din cauza bărbatului care a continuat să flirtreze cu toate femeile pe care le întâlnește, iar acest lucru nu este pe placul Dianei.

În urmă cu câtva timp, Diana Constantin a luat pe toată lumea prin surpindere spunând că cea mai mare dorință a ei este să aibă un copil. Într-o postare, pe o rețea de socializare, tânăra a povestit despre visul ei.