Evenimentul Zilei > Actualitate > Realitatea Media preia Telesport
Realitatea Media preia Telesport

Realitatea Media preia Telesport

Trustul condus de Sorin Ovidiu Vântu îşi completează portofoliul cu postul Telesport, patronat până în prezent de Horaţiu Nicolau. Negocierile s-au încheiat astăzi, iar preluarea va avea loc luna viitoare, anunţă Realitatea TV.

Horaţiu Nicolau, directorul general Telesport, a explicat această tranzacţie prin faptul că un canal de nişă, aşa cum este Telesport, se apropie în acest fel de un grup media puternic, ale cărui proiecte de dezvoltare pentru televiziunile de nişă corespund planurilor sale de viitor. El va rămâne în continuare director general Telesport.

În prezent, grupul Realitatea – Caţavencu este format din cinci divizii de media. Divizia TV cuprinde canalele Realitatea TV, The Money Channel şi Romantica.

Divizia de publishing deţine titlurile "Academia Caţavencu", "Cotidianul", "Le Monde Diplomatique", "Idei în dialog", reţeaua de ghiduri gratuite "24-FUN", revistele pentru femei "Tabu", "J'adore", "Superbebe", revistele de business "Investiţii şi Profit", "Bilanţ", lunarele specializate "Bucataria pentru toţi","Aventuri la pescuit" şi "Psihologia Azi", publicaţia on-line IQads şi Business Standard.
Agentia NewsIn reprezinta o altă divizie a grupului.

Realitatea-Catavencu mai deţine o divizie de radio, care cuprinde reţeaua Radio Guerrilla şi alte doua proiecte pentru staţii locale în Bucureşti, precum şi o divizie New Media din care fac parte produsele online ale grupului şi postul in-store advertising Monopoly TV.

Vântu a preluat acest canal de sport pentru că a făcut o ofertă consistentă pentru preluarea drepturilor de televizare a Campionatului intern de fotbal.

Vom reveni cu amănunte.

(11:17)