Real, care este deţinătoarea trofeului, câştigase şi în tur, cu scorul de 2-0. Cel mai în formă madrilen de aseară a fost Jose Callejon, care a înscris de două ori. Espanyol Barcelona a învins-o pe Celta Vigo cu 4-2 şi s-a calificat şi ea mai departe, în timp ce Sevilla a trecut de amatorii de la San Roque, cu scorul general de 3-1 (2-1, în meciul disputat aseară).

FC Barcelona joacă azi returul cu Hospitalet, pe teren propriu, după ce în tur catalanii s-au impus cu 1-0.

Tot aseară, dar în Germania, campioana din Bundesliga, Borussia Dortmund, s-a calificat cu mari emoţii în sferturile de finală ale Cupei naţionale, eliminând, după executarea loviturilor de departajare, gruparea Fortuna Dusseldorf, din liga secundă.

Dortmund a rezistat fără să primească gol la Dusseldorf, după ce Patrick Owomoyela a fost eliminat încă din minutul 34. La penalty-uri, "galben-negrii" s-au impus cu 5-4. Liderul din Bundesliga – Bayern Munchen – a câştigat cu 2-1 duelul de la Bochum, întorcând un handicap de un gol, prin reuşitele lui Toni Kroos şi Arjen Robben.

Hoffenheim a învins-o pe Augsburg cu 2-1, în timp ce Nurnberg a cedat surprinzător, scor 0-1, pe teren propriu, cu Greuter Furth, formaţie din liga secundă.