Real Madrid a făcut spectacol în Cupa Spaniei

Real Madrid a făcut spectacol în Cupa Spaniei

Real Madrid nu a lăsat loc de discuţii în partida cu Ponferradina, grupare din liga a treia, pe care a învins-o cu 5-1, aseară, pe "Santiago Bernabeu", şi s-a calificat în optimile de finală ale Cupei Spaniei.

Real, care este deţinătoarea trofeului, câştigase şi în tur, cu scorul de 2-0. Cel mai în formă madrilen de aseară a fost Jose Callejon, care a înscris de două ori. Espanyol Barcelona a învins-o pe Celta Vigo cu 4-2 şi s-a calificat şi ea mai departe, în timp ce Sevilla a trecut de amatorii de la San Roque, cu scorul general de 3-1 (2-1, în meciul disputat aseară).

FC Barcelona joacă azi returul cu Hospitalet, pe teren propriu, după ce în tur catalanii s-au impus cu 1-0.

Tot aseară, dar în Germania, campioana din Bundesliga, Borussia Dortmund, s-a calificat cu mari emoţii în sferturile de finală ale Cupei naţionale, eliminând, după executarea loviturilor de departajare, gruparea Fortuna Dusseldorf, din liga secundă.

Ne puteți urmări și pe Google News

Dortmund a rezistat fără să primească gol la Dusseldorf, după ce Patrick Owomoyela a fost eliminat încă din minutul 34. La penalty-uri, "galben-negrii" s-au impus cu 5-4. Liderul din Bundesliga - Bayern Munchen - a câştigat cu 2-1 duelul de la Bochum, întorcând un handicap de un gol, prin reuşitele lui Toni Kroos şi Arjen Robben.

Hoffenheim a învins-o pe Augsburg cu 2-1, în timp ce Nurnberg a cedat surprinzător, scor 0-1, pe teren propriu, cu Greuter Furth, formaţie din liga secundă.