La o săptămână de la meciul dintre Simona Halep și Karolina Pliskova,în care Cahill i-a adresat cuvinte dure sportivei noastre, australianul  a dezvăluit că jucătoarea noastră nu este supărată și că, după meci, i-a trimis o poză.

„Simona este o campioană absolută și este ok cu această abordare. De fapt (râde) mi-a trimis o poză după meci în care îmi trimite niște raze ucigașe cu ochii când sunt cu spatele, și un emoji care își acoperă ochii cu mâinile. Ne distrăm.

Să treci prin ce-a trecut ea, să revii după pierderea a trei finale de Slam și să continui să încerci, câștigând anul trecut la Paris și anul acesta Wimbledonul. Știe că o respect imens – este una din cele mai rezistente sportive din circuit”, a  spus australianul Cahill.

El a interevenit de trei ori vineri, în timpul meciului cu Pliskova și a avut un discurs dur la on-court coaching-ul de la scorul de 3-2 pentru sportiva cehă în decisiv, fiind nemulţumit de cum a jucat Simona Halep după ce a condus cu 2-0.

„Simona, Simo, uită-te la mine! În ultimele trei game-uri ai fost o ruşine pe teren. Haide! Nu poţi să câştigi acest meci dacă joci cum ai făcut-o în ultimele trei game-uri!

Trebuie să intri în meci. Concentrează-te pe teren. Nu ai avut niciun motiv să pierzi cum ai făcut-o aici. Pierzi energie, pierzi adâncime în lovituri. Ai vreo şansă să te regăseşti în acest set? Uită de scor! Cum o să închei acest meci? Poţi să-l termini cu energie şi cu plină concentrare sau poţi.

Poţi să-l termini cu energie şi cu plină concentrare sau poţi să continui aşa cum ai făcut-o în ultimele e game-uri şi nu ai nicio şansă. Aşa că măcar acordă-ţi o şansă şi intră din nou în meci! Fii tu însăţi! Joci destul de bine încât să fii din nou în postură câştigătoare, îţi pui din nou energia pe teren, o să câştigi acest meci!

Am încredere totală! Ia punct cu punct! Ai de ales. Este vorba de cum te defineşti tu ca sportiv şi ca şi concurent! Nici măcar nu e vorba despre rezultat aici, ci despre cum ai arătat în ultimele 15 minute. Aşa că, dacă eşti gata să o faci, fă-o! Hai!”, au fost cuvintele lui Darren Cahill, informează digisport.ro.