Evenimentul Zilei > Monden > Răzvan Ciobanu. Primele imagini de la parastas
Răzvan Ciobanu. Primele imagini de la parastas

Răzvan Ciobanu. Primele imagini de la parastas

Familia și prietenii regretatului designer Răzvan Ciobanu au organizat primul parastas în memoria lui. Nu a fost deloc ușor să rememoreze împreună subita lui dispariție, iar pe chipul părinților creatorului de modă s-a putut citi o durere de nedescris.

Răzvan Ciobanu a murit în a doua zi de Paște, pe un drum din Constanța, într-un accident care a ridicat multe semne de întrebare. Apropiaților le-a venit greu să creadă că designerul ar fi pierdut controlul volanului, din senin, însă poliția urmează să stabilească exact care au fost împrejurările, fiind deschisă o anchetă în acest caz.

Au trecut 40 de zile de la cumplita tragedie care a adus multă suferință în sufletul părinților săi, dar și al prietenilor, care l-au iubit și l-au ajutat. Răzvan Ciobanu trecea printr-o perioadă mai agitată.

Răzvan este încă aici cu noi"

A fost organizat un parastas în memoria creatorului de modă, la care au participat doar familia și câțiva prieteni apropiați. Prima dată au mers cu toții la cimitir, la locul lui de veci, acolo unde preotul a ținut o slujbă, au fost aprinse lumânări și s-a rugat pentru sufletul celui dispărut. 

După cimitir, toți cei prezenți au mers să mănânce la restaurantul preferat de Răzvan Ciobanu, acolo unde au primit, de asemenea, mâncarea lui favorită. 

Atmosfera a fost tristă, iar singurele momente când invitații s-au mai detensionat au fost atunci când au ieșit pe terasa restaurantului pentru a fuma. Acolo au împărtășit cu siguranță amintiri despre Răzvan. Tatăl regretatului designer a venit și el la restaurant, însoțit de preotul care a oficiat slujba. 

Mă bucur că au fost oameni dragi lui aici, au venit din toată inima cu flori, nu să îi aducă un ultim omagiu, pentru că eu cred că Răzvan este încă aici cu noi. Este dureros tot. Este de neacceptat că cineva poate să plece atât de tânăr dintre noi. Dumnezeu ştie ce face şi noi nu putem să judecăm faptele lui. Vom mânca mâncarea lui preferată la unul dintre restaurantele lui preferate. Răzvan este acum tot timpul cu noi”, a spus avocata Laura Vicol, cea mai bună prietenă a lui Răzvan Ciobanu.

Misterul care învăluie dispariţia lui Răzvan Ciobanu încă este resimţit de cei care l-au cunoscut.În prezent, poliţia nu a finalizat ancheta şi sunt mulţi care susţin că în acel dosar nu sunt toate detaliile morţii designerului vestimentar. Există şi amănunte care au rămas secrete şi nu pot fi momentan dezvăluite din anchetă. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.