Răzvan Burleanu, președintele Federației Române de Minifotbal, a lansat un nou atac la adresa fostului internațional Gică Popescu, contracandidatul său la șefia FRF. „E clar că Sandu şi Kassai au avut nevoie de un om de paie, iar Popescu e cel mai nimerit. Se agaţă ca de un colac de salvare după ce a eşuat în toate afacerile. Vor mai apărea mulţi oameni de fotbal care să-l atace, simt ce se întâmplă, vor o schimbare.
Sandu a fost laş pentru că a arătat cu degetul spre selecționer şi jucători pentru ratarea calificării. El e singurul vinovat! În 23 de ani nu a făcut nimic pentru fotbalul românesc! Eu m-am întâlnit cu 80 de membrii afiliaţi. Două treimi mi-au spus că mă aleg.
Ştim cu toţii că Popescu nu are un program. E iresponsabil din acest punct de vedere. Cu un poster de grup crede că poate fi ales. Nu-l văd pe Platini asociindu-se cu un om condamnat pentru evaziune fiscală şi spălare de bani! Eu cer prezenţa unui observator UEFA la alegeri!
Îl asigur pe Sandu că, juridic, pot schimba acele contracte făcute de el înainte. Mă refer la Deaconu, Kassai şi alţii. O să aibă o surpriză”, a spus Răzvan Burleanu, la Radio GSP.
Noul președinte al FRF va fi desemnat la Adunarea Generală de alegeri din 5 martie. Pe lângă Gică Popescu și Răzvan Burleanu, pentru acest post mai candidează și fostul președinte al Stelei Marcel Pușcaș. Mircea Sandu, cel care conduce federația din 1990, a anunțat că nu mai dorește un nou mandat.

Te-ar putea interesa și: