Donald Trump consideră că legalitatea contractelor de autor pe care soții Obama le-au semnat cu o editură, și care le aduc în cont peste 60 de milioane de dolari, ar trebui anchetată.

Vrem să aflăm ce s-a întâmplat cu ultimul președinte democrat”, a spus Trump. „Să îl privim pe Obama așa cum am fost eu privit. Din prima zi au căutat în tot ce am făcut. Pot căuta în contractele editoriale pe care președintele Obama le-a semnat. Să cităm toate înregistrările lui. Toate înregistrările care au de-a face cu Hillary Clinton și toată nebunia care a continuat cu fundația ei. Putem face asta toată ziua”, a încheiat nervos președintele SUA.

Declarațiile sale vin în contextul efortului pe care rivalii democrați îl fac pentru a găsi o cale să îl pună sub acuzare. Totul se învârte în jurul raportului semnat de procurorul Robert Muller, cel care a investigat o eventuală fraudă electorală în timpul campaniei din 2016 efectuată în favoarea lui Trump și care a fost audiat în Congres în această săptămână.

Te-ar putea interesa și: