Site-ul Rottentomatoes.com, un agregator al cronicilor de film, a fost nevoit să suspende comentarile pentru "Cavalerul negru: Legenda renaşte/The Dark Knight Rises". Asta pentru că fanii au atacat violent cronicile mai proaste făcute de unii critici de film. Una dintre acestea a fost făcută chiar de criticul de la Associated Press. Criticii au primit ameninţări din partea fanilor, ceea ce a dus şi la închiderea site-ului. 
"Să moderăm comentarile a devenit o muncă mai grea decât ceea ce puteau face angajaţii, aşa că am oprit comentarile cu totul", a spus Matt Atchity, reprezentantul Rottentomatoes.com. Este prima dată când reprezentanţii site-ului sunt nevoiţi să facă aşa ceva.
La premiera din Londra a filmului, regizorul a sărit în apărarea fanilor. "Cred că fanii sunt foarte pasionaţi când vine vorba de aceste personaje, aşa cum sunt şi alţi foarte mulţi oameni. Batman există de peste 70 de ani şi există un motiv pentru asta. Atrage foarte mult. Deci cred că oamenii au o legătură cu personajul", a spus el.