Evenimentul Zilei > Politica > RĂZBOI ÎN PNL. Deputatul Zamfir îi dă replica lui Blaga: „E un PENAL”
RĂZBOI ÎN PNL. Deputatul Zamfir îi dă replica lui Blaga: „E un PENAL”

RĂZBOI ÎN PNL. Deputatul Zamfir îi dă replica lui Blaga: „E un PENAL”

După ce a declarat că Vasile Blaga ar pune la cale un plan de scindare al PNL, senatorul Daniel Zamfir a fost, ieri, pus la punct de fostul lider al partidului. Astăzi, Zamfir a scris pe Facebook că Blaga jignește ca să atragă atenția de la problema respectivă.
Văd că Vasile Blaga mă face prin presa, frustrat. Nicio mirare. E reacţie tipic basista când cineva ridică o problemă gravă: jigneşti ca să abaţi atenţia de la problema respectivă. Recunosc că am aceeaşi reacţie de frustrare, de revoltă că în 2001,moment invocat de domnia sa.Am ales atunci să plec din PD, fiind împotriva lui Traian Băsescu şi a celor care au construit alături de el, anii scârboşi prin care a trecut România. Am venit în PNL-ul lui Crin Antonescu, nu în PDL-ul lui Vasile Blaga şi lupt ca PNL-ul de azi să se debaraseze de metehnele trecutului!
Cât despre Vasile Blaga, mă intreseaza prea puţin ce spune. Mă interesează foarte tare, în schimb, cum ne raportăm noi ,liberalii, la Vasile Blaga:
1.Dl Vasile Blaga e un penal?
2.Dl Vâsle Blaga, în urma dosarelor penale pe care le are, s-a retras din fruntea PNL doar de ochii lumii sau cotinua să facă jocurile şi să tragă sforile în PNL?
3.Dna Turcan, dle Predoiu şi dragi colegi, staţi la masă cu un penal şi luaţi decizii împreună cu el legate de reformarea partidului? 
Dacă o să continuăm aşa, nu o să fim nimic altceva în ochii oamenilor decât nişte ipocriţi pentru care corupţii noştrii sunt buni, iar ai lor sunt răi.
Şi mai sunt şi alte momente de cruntă ipocrizie, dar asta mai încolo", a scris Daniel Zamfir pe Facebook.