Evenimentul Zilei > Actualitate > RĂSFĂȚ la înălțime. Cum arată cabina de avion în care o călătorie costă 25.000 de dolari | GALERIE FOTO
RĂSFĂȚ la înălțime. Cum arată cabina de avion în care o călătorie costă 25.000 de dolari | GALERIE FOTO

RĂSFĂȚ la înălțime. Cum arată cabina de avion în care o călătorie costă 25.000 de dolari | GALERIE FOTO

"Residence" este o cabină de 11,6 m2, amenajată într-un avion pe ruta Londra - Abu Dhabi, costul unui bilet urmând să fie de 25.000 dolari. Astfel de cabine vor fi amplasate la bordul avioanelor A 380.

Compania aeriană Etihad din Emiratele Arabe Unite a prezentat cabina ultraluxoasă "Residence". Compusă dintr-un salon, o sală de baie cu duş şi un dormitor cu pat pentru una sau două persoane şi deservit de propriul său majordom, cabina este este de fapt un mic apartament.

Preţul unui zbor Londra – Abu Dhabi va fi de 25.000 dolari, numai dus. ”Va fi comparabil cu ceea ce există în avioanele private sau pe iahturi”, spune James Hogan, PDG al Etihad.

În avioanele A 380, compania va mai amenaja și două apartamente fiecare având 3,6 m2. Apartamentul va dispune de un fotoliu şi o canapea de piele, care se transformă în pat dacă pasagerul vrea să doarmă, minibar cu răcire, duş.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News