„Revenind la ce fac domnii Ciolacu, domnul Victor Ponta, cei din USR. Toate aceste recomandări nu le-a făcut Klaus Iohannis pentru că a visat noaptea, le-a făcut după ce s-a consultat cu epidemiologi și cu medici, iar faptul că Raed Arafat, omul pe care Victor Ponta l-a propus chiar prim-ministru, dacă bine îmi amintesc, în urmă cu vreo lună sau două, este cel care le face recomandările.

Este principalul artizan și susținător al acestor măsuri, care să fie păstrate. Dacă Raed Arafat era prim-ministru, dacă Klaus Iohannis ar fi cedat și l-ar fi pus prim-ministru atunci când l-au propus Victor Ponta și PSD, ce ar fi făcut? L-ar fi dat jos după modelul Grindeanu sau Tudose? Și-ar fi dat propriul prim-ministru jos?

Pentru că recomandările nu vin de la Rareș Bogdan, nici de la Klaus Iohannis, nici de la Florin Roman. Recomandările vin de la domnul Arafat în primul rând, de la domnul Rafila, de la domnul Cercel, de la domnul Musta, de la domnul Tătaru. Ei sunt cei care fac aceste recomandări (…) Eu nu înțeleg jocul domnului Ciolacu, vă spun cu sinceritate, nici al lui Victor Ponta, nici al domnului Tăriceanu, nici al lui Dan Barna și USR”, a declarat Rareș Bogdan, la B1 TV.

Prim-vicepreședintele PNL a mai spus că preferă să stea la masă cu Băsescu și membrii PMP, decât să stea de vorbă cu „unii care nu-s nici de dreapta, nici de stângă”.

„Când sunt cu Ciolacu în brațe… eu am crezut că e accident zoom-ul acela, când au stat de vorbă, dar astăzi când l-am văzut umăr la umăr și cu aceeași retorică împotriva noastră, chiar nu mai înțeleg nimic.

Adică întreb tânărul lor electorat dacă e mulțumit să vadă că retorica lui Victor Ponta, retorica lui Marcel Ciolacu, retorica lui Șerban Nicolae, retorica lui Eugen Nicolicea e îmbrățișată, astăzi, de USR? E aceeași retorică. Nu e nicio diferență”, a adăugat Rareș Bogdan.