Evenimentul Zilei > Politica > Raluca Turcan, acuzaţii extrem de dure la adresa liderilor PSD. Ce le reproşează vicepremierul
Raluca Turcan, acuzaţii extrem de dure la adresa liderilor PSD. Ce le reproşează vicepremierul

Raluca Turcan, acuzaţii extrem de dure la adresa liderilor PSD. Ce le reproşează vicepremierul

Vicepremierul Raluca Turcan acuză liderii PSD de ipocrizie şi le aminteşte despre ceea ce declarau la primul lockdown din primăvară. Scopul este de a le arăta cum se contrazic.
Vicepremierul, în mesajul său, scoate în evidenţă ipocrizia celor din PSD arătându-le punctual cum se contrazic în comparaţie cu mesajele pe care le lansau în primăvară.

Liderii din partidul lui Ciolacu, ţinta vicepremierului

Raluca Turcan: Ipocrizia este fără limite la PSD. Liderii din partidul lui Marcel Ciolacu acuzau guvernul Orban, în timpul primului lockdown din primăvară, că nu știe decât să țină oamenii închiși în case, în izolare, cu botniță la gură, iar azi reproșează aceluiași guvern că a întârziat prea mult cu adoptarea restricțiilor, a scris vicepremierul pe social media.
Şi continuă: Sunt cu gândul DOAR la voturi. Și la amânarea alegerilor, în speranța că până în primăvară vom mai pierde noi puncte.
Ați uitat oare când ați contestat legile noastre, care protejau oamenii, la CCR? Ați uitat că din cauza voastră au ieșit oameni din spital, infectați cu COVID, cu riscul să-și îmbolnăvească familiile sau cunoscuții?
Ați uitat că lideri de-ai voștri făceau paradă la televizor că nu poartă mască și că masca e o prostie? Ceea ce oricum credeți cu toții în continuare. S-a văzut la restaurant, mai scrie Turcan în postarea sa.

Cei din PSD sunt acuzaţi că se gândesc numai la voturi şi la amânarea alegerilor parlamentare

Nu vreți alegeri. Sigur? Că vorbiți pe două voci. Azi vreți, mâine nu mai vreți și poimâine vă mai gândiți. Până vă hotărâți vă spun că oamenii trebuie protejați. Și SĂNĂTATEA PUBLICĂ trebuie să fie pe primul loc dacă ești responsabil. Românii pierd enorm pentru că nici măcar în momente de extremă criză sanitară, unii politicieni nu se pot gândi decât la VOTURI, PUTERE, INTERESE, LEGI PREFERENȚIALE.
Nu avem voie să uităm că trei ani PSD a acaparat agenda guvernamentală și parlamentară DOAR cu legi și subiecte despre și pentru infractori, control al instituțiilor statului și subordonare politică, a concluzionat Raluca Turcan în postarea sa de pe Facebook.