Evenimentul Zilei > Actualitate > Cum a scăpat Raluca Bădulescu de riduri la 44 de ani fără intervenţii chirurgicale
Cum a scăpat Raluca Bădulescu de riduri la 44 de ani fără intervenţii chirurgicale

Cum a scăpat Raluca Bădulescu de riduri la 44 de ani fără intervenţii chirurgicale

Într-un interviu acordat revistei Viva, jurata de la „ Bravo, ai stil!”, Raluca Bădulescu, a mărturisit că a apelat la un tratament-minune fără operație estetică, scăpând de riduri. Metoda este folosită de Tania Budi şi Cătălin Botezatu.

Raluca Bădulescu: "Eu merg o dată la câteva luni la medicul meu și îl rog să-mi recomande cele mai eficiente proceduri anti-ageing. Acum, că a sosit primăvara, el mi-a recomandat Biolifting. Toată procedura a durat o oră și jumătate și o voi repeta o dată la trei luni în primul an, apoi o ședință de Biolifting pe an pentru întreținere" a declarat Raluca Bădulescu. "Nu se compară cu nicio cremă, oricât de scumpă ar fi ea", a mai spus vedeta.

După operația de micșorare a stomacului Raluca Bădulescu a vorbit despre toate intervențiile chirurgicale

"Da, îmi fac în permanență operații non-invazive în zona feței. Am apelat, în trecut, și la o operație de reconstrucție de sân cu implant de silicon (era necesar, după operația de micșorare a stomacului. Legea gravitației nu iartă pe nimeni, să știți!). De asemenea, mi-am dorit un zâmbet de Hollywood, așa că am apelat la serviciile unui medic stomatolog. Vreau să îmi fac orice în viitor, eu cred în tinerețe fără bătrânețe", recunoaşte jurata de la emisiunea despre stil.

Şi Tania Budi, 51 de ani, apelează la aceleaşi metode

Acelaşi medic are grijă şi Tania Budi şi Catalin Botezatu. Tania  foloseşte metoda Jet-Concept. Acest tratament are capacitatea de a îndepărta din adâncime toate impurităţile şi celulele moarte, astfel că tenul arată proaspăt luminos, iar ridurile sunt estompate. Cu ajutorul jetului puternic de aer, pielea primeşte un cocktail de acid hialuronic si vitamine care întineresc faţa.

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: