Un greu se retrage din televiziune. Anunţ sec, explicaţii pe măsură

Un greu se retrage din televiziune. Anunţ sec, explicaţii pe măsură

Realizatorul TV Radu Banciu (49 de ani) a anunţat că emisiunea „Lumea lui Banciu“, de la B1 TV, se va încheia în curând, iar decizia îi aparţine în totalitate.

Anunțul lui Banciu a venit pe 4 iulie, în ziua în care postul B1 TV a fost amendat, din nou, de CNA din cauza unor emisiuni. De data aceasta, sancțiunea a fost de 20.000 de lei.

Radu Banciu, realizatorul emisiunii „Lumea lui Banciu“, de la B1 TV, a declarat că producţia se va încheia în curând, scrie Adevarul.ro.

În plus, spune realizatorul, decizia îi aparţine în totalitate şi „nu poate să fie schimbată de nimeni“.

Ne puteți urmări și pe Google News

Anunţul a venit după ce Banciu a citit în direct o scrisoare de laudă primită de la un fan din SUA.

„Părerea mea este că emisiunea pe care o realizaţi de ceva vreme e cea mai bună analiză (iertată-mi fie exprimarea) a rahaturilor politice şi nu numai, care se întâmplă în România.

Vom rămâne prieteni fideli ai emisiunii, atât timp cât veţi rămâne aşa: imparţiali şi oneşti“, se arată în scrisoarea citită de realizator.

În replică, Radu Banciu a declarat că emisiunea se va încheia în curând:

„Eh, nu vom mai rămâne multă vreme aşa pentru că nu o să mai fim, în orice caz. Dar astăzi, pentru că este o zi de sărbătoare, şi pentru că încă nu m-am consultat cu cine trebuie, nu o să intru în amănunte.

Dar, în orice caz, n-o s-o mai lungim, dragi prieteni. Şi vă spun asta absolut calm şi liniştit. Este un anunţ final. Deci, această emisiune nu va mai continua la un moment dat.

Decizia este deja luată şi ea se va termina. Dar, până când o vom duce la sfârşit, o să fim exact aşa cum am fost până acum. Nu se va schimba nimic, doar că am luat deja această decizie, care-mi aparţine numai mie, nu m-am consultat cu nimeni.

O anunţ public în această seară, în direct, fără să intru în amănunte, pentru că este zi de sărbătoare. Este decizia mea şi numai a mea, nu poate să fie schimbată de nimeni“, a spus Radu Banciu.