Rădoi a vrut să bată un arbitru

Rădoi a vrut să bată un arbitru

Internaţionalul român Mirel Rădoi a câtigat titlul în Arabia Saudită cu AL-Hilal, dar a încheiat sezonul cu un cartonaş roşu. Enervat, Rădoi a sărit la gâtul arbitrului.

Mirel Rădoi a văzut cartonaşul roşu din partea portughezului Lopes Ferreira în minutul 83 al meciului cu Al-Ittihad, după ce şi-a lovit un adversar. De nervi, Mirel Rădoi a sărit să-l bată pe centralul portughez! A fost nevoie de intervenţia a trei coechipieri pentru ca internaţionalul român să fie oprit! Pe gazon a intrat inclusiv antrenorul lui Rădoi, belgianul Eric Gerets, care a încercat să-l calmeze pe fotbalistul recalcitrant. Mirel Rădoi riscă o suspendare drastică din partea federaţiei de fotbal din Arabia Saudită.

Olăroiu a pierdut titlul în ultima etapă

În urmă cu o lună, Mirel Rădoi fusese eliminat într-o partidă din "Cupa Prinţului". Cel care i-a arătat cartonaşul roşu atunci a fost românul Cristi Balaj, invitat la turneu. De supărare, Rădoi nici nu a vrut să vorbească după meci cu Balaj.

Ne puteți urmări și pe Google News

Fost antrenor la Al-Hilal, de unde a fost dat afară tot după o criză de nervi, Cosmin Olăroiu a pierdut titlul în Qatar. Echipa lui Olăroiu, Al Sadd, era obligată să câştige meciul cu Al-Gharafa. Gazdele de la Al-Gharafa au deschis scorul, apoi Al Sadd a egalat. După pauză, între minutele 59 şi 64, echipa lui Olăroiu a încasat 3 goluri!