Rachida Dati, eurodeputată din Franţa, confundă inflaţia cu felaţia | VIDEO

Rachida Dati, eurodeputată din Franţa, confundă inflaţia cu felaţia | VIDEO

Fostul ministru francez al Justiţiei şi în prezent membră în Parlementul European, Rachida Dati, a scăpat un porumbel, ieri, chiar în timpul unei intervenţii televizate la "Canal +". Din grabă, în loc să zică "inflaţie" a zis "felaţie".

Vorbea despre fonduri de investiţii, nu sexualitate, dar i-a scăpat. "Când văd că unii cer rate de rentabilitate de 20, 25%, cu o felaţie cvasi-nulă...", au fost cuvintele eurodeputatei care au făcut vâlvă în ultimele ore în toată presa din Hexagon. Deşi a observat eroarea, moderatoarea emisiunii "Dimanche +", Anne-Sophie Lapix n-a suflat o vorbă. "Pur şi simplu am vorbit prea repede", şi-a explicat, la RTL, cu zâmbetul pe buze Rachida Dati scăparea. Iar în mesajul postat pe contul său de Facebook, s-a declarat supărată că tocmai cuvântul deocheat a fost singurul mesaj politic preluat de media. Unde mai pui că pe internet filmuleţul cu Rachida Dati a făcut peste un milion de accesări, potrivit Voici.fr. Rachida Dati, în gura presei În vârstă de 44 de ani, Rachida Dati se trage dintr-o familie de magrebieni. Tatăl marocan şi mama din Algeria. Apropiată de preşedintele Nicolas Sarkozy, ea a ocupat postul de ministru de justiţie din 2007 până în iunie anul trecut până când a fost aleasă în Parlamentul European. Fost primar al arondismentului 7 din Paris, Rachida Dati a atras adesea atenţia tabloidelor. În septembrie anul trecut a anunţat că e gravidă şi că o să fie mămică singură. N-a vrut să spună cine e tatăl micuţei Zohra şi s-a întors în plenul legislativului la numai cinci zile după ce a născut. Cochetă, Rachida Dati a fost adesea criticată de jurnalişti şi pentru stilul vestimentar opulent. Vezi video aici.

<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/4cxI7DbV0go?fs=1&hl=en_US"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/4cxI7DbV0go?fs=1&hl=en_US" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>

Ne puteți urmări și pe Google News