PSD mută decisiv în războiul listelor. Așa cum EvZ a mai scris pe lista de candidați se vor afla nume noi, unul din ele fiind al unei celebre ziariste de la Antena 3. Ea va fi poziționată pe locul doi, imediat după Rovana Plumb, actualul ministru al fondurilor europene.

Pe locul doi se va situa ziarista Carmen Avram, realizator la Antena 3. Soția jurnalistului Adrian Ursu, Carmen Avam a intrat la Pro Tv în ianuarie 1996, anterior lucrând la secția Externe a Evenimentului Zilei.     
"Timp de peste doi ani a fost reporter, corespondent şi editor la „România te iubesc“. Avea acelaşi public educat pe care îl ţinteşte şi în prezent în calitate de producător al emisiunii „În Premieră…“ pe Antena 3, care îşi propune să ofere excelenţă în jurnalism“, spunea un material dedicat vedetei TV

La Antena 3 s-a mutat în 2010, unde a cunoscut realizarea profesională. Emisiunea “În premieră” a fost nominalizată și a câștigat premii la majoritatea competițiilor de televiziune din țară și din lume; de la APTR până la AIB Londra, New York Festivals sau Festivalul de Televiziune de la Monte Carlo, însă nominalizarea și câștigarea Premiului Emmy a fost încununarea muncii echipei formată și condusă de Carmen Avram.

Alte nume aflate pe lisat cu locuri eligibile sunt: Claudiu Manda (deputat PSD, președintele Comisiei de control a SRI), Victor Negrescu (ex-ministru al Integrării), Dan Nica (actual europarlamentar), Natalia Intontero, Ioan Mircea Pașcu (actual europarlamentar PSD), Dragoș Benea, Carmen Mihălcescu (deputat PSD), Maria Grapini (actual europarlamentar PSD), Emilian Pavel, Cătălina Ștefănescu (deputat PSD).

Astăzi, la ora 12.00, va avea loc ședința finală a social-democraților.

 

Te-ar putea interesa și: