Una dintre persoanele participante la minting a strigat ca președintele Klaus Iohannis „să meargă în Germania”. Liviu Dragnea i-a răspuns „să meargă în Germania? Poate pleacă la Miami. Costa Rica? Numai destinaţii frumoase. Nu poate rămâne în ţară să dea socoteală pentru toate blocajele, pentru toată ura, pentru toată dezbinarea? Nu la Miami trebuie să plece. Trebuie să răspundă pentru casele furate. Şi el, şi ăia care îl sprijină.”

Președintele PSD a transmis un mesaj critic europenilor, spunând că UE nu înseamă ca resursele naționale să nu fie în proprietatea țării.

„Ni s-a spus că resursele noastre nu sunt ale noastre, că să fim bucuroși și să facem cu mâna la conducta cu petrolul, că așa trebuie să fie integrarea, că mai importante sunt interesele Europei, că asta înseamnă UE. Au fost minciuni. Orice german, spaniol, belgian, olandez, se gândește în special la țara lui. UE nu a fost creată să facă rău țărilor care intră. Dar dacă România a fost condusă de oameni fără coloană vertebrală, au mers cu capul plecat, ce-i drept capul plecat sabia nu-l taie.”, a declarat Liviu Dragnea.

Liderii PSD participă vineri, împreună cu candidații pentru alegerile europarlamentare, la un mitig în Craiova. Acesta a început la ora 16:00, iar potrivit estimărilor oficiale, sunt peste 20.000 de participanți.

Înainte să urce pe scenă, președintele PSD, Liviu Dragnea, a făcut o baie de mulțime și a dat mână cu participanții.

 

Te-ar putea interesa și: