Oamenii au fost pașnici în marea parte a timpului, dar au reacționat dur atunci când i-au zărit pe polițiștii care fuseseră aduși pentru a menține ordinea pe timpul protestului. „Criminalilor!” li s-a strigat acestora de către mai mulți protestatari.

Știre inițială:

Peste o mie de oameni au ieșit în stradă sâmbătă seara pentru a trage un semnal de alarmă după toate nefuncționalitățile care au dus la localizarea tardivă a Alexandrei, fata răpită și crezută ucisă de criminalul de la Caracal.

Mai mult de 500 de oameni s-au strâns sâmbătă seara în Piața Victoriei din București în cadrul unui protest pornit de la cazul Alexandrei, fata de 15 ani dispărută la Caracal. Oamenii au venit să-și exprime din nou opțiunea anti-sistem, iar după o vreme s-au pornit într-un marș către sediul Ministerului de Interne.

Printre cele scandate de protestatari au fost și „refrene” precum „Copiii nostri-n viață nu sunt în siguranță!”, „Criminalilor”, „Nu uităm, nu cedăm!”, „Nu scăpați!”, „PSD, ciuma roșie” sau „Justiție, nu corupție”.

Și la Iași s-au strâns în jur de o sută de persoane, motivul fiind același: modul de acțiune total deficitar al autorităților care, astfel, se poate să-i fi luat și ultima șansă la viață Alexandrei.