Protest împotriva modificărilor din Codul Muncii

Protest împotriva modificărilor din Codul Muncii

Peste 200 de bugetari au ieşit, astăzi, în stradă şi au protestat în faţa sediului PDL Timiş împotriva modificărilor Codului Muncii.

Bugetarii şi militarii în rezervă au fluierat şi huiduit timp de o oră în faţa sediului partidului de guvernământ, agitând pancarde pe care scria ”Vrem salarii decente”. ”România nu este săracă”.

România e căpuşată, furată şi batjocorită”, au explicat liderii sindicali motivaţia din spatele acţiunii de protest. ”Sclavagismul s-a abolit dar cu noul cod al muncii, muncitorii au devenit nişte sclavi care nu vor fi vânduţi pe bani ci prin intermediul firmelor de recrutare”, a spus Ştefan Gogoşeanu, liderul Cartel Alfa. Acesta a mai punctat faptul că asumarea noului Cod al Muncii este semnalul că România nu se îndreaptă spre nimic bun.

”Suntem din nou într-o dictatură; ăştia vor să aibă totul”, a mai punctat sindicalistul. Miercurea viitroare, sindicaliştii plănuiesc la Timişoara un marş de proporţii care va porni din mai multe puncte ale oraşului cu finalitate la Prefectură.

Ne puteți urmări și pe Google News