Proprietarul City Grill se extinde cu un restaurant-cafenea

Proprietarul City Grill se extinde cu un restaurant-cafenea

Compania Trotter Prim, dezvoltatorul lantului City Grill, a lansat o noua retea de restaurante, Buongiorno, prima unitate de acest tip fiind deschisa ieri, in zona Piata Victoriei din Bucuresti, in urma unei investitii de 1,5 milioane de euro.

Portofoliul Trotter Prim, companie detinuta de Dragos Petrescu, include si lantul de cafenele City Cafe si restaurantul Caru’ cu Bere din Bucuresti, inchiriat pe o perioada de zece ani in baza unui parteneriat cu proprietarul.

Restaurantul Buongiorno deschis ieri functioneaza in cladirea istorica Lascar Catargiu. Cele doua nivele de demisol sunt amenajate in stil cafenea, iar restaurantul in sine ocupa parterul si primul etaj.

„Planurile de dezvoltare a lantului Buongiorno prevad deschiderea a zece restaurante in Bucuresti, in punctele aglomerate ale orasului, in urmatorii trei ani”, a declarat, luni, directorul executiv al retelei City Grill/Caru’ cu Bere, Dragos Petrescu. Compania nu a precizat daca lantul va ajunge si in afara Capitalei. Dezvoltatorul intentioneaza sa lanseze si un brand pe piata hoteliera. Principalul competitor al lantului City Grill este „La Mama”.

Ne puteți urmări și pe Google News