Profesorul de la Jean Monnet rămâne în arest. Fotografie din excursie cu profesorul şi eleva prezentată judecătorilor

Profesorul de la Jean Monnet rămâne în arest. Fotografie din excursie cu profesorul şi eleva prezentată judecătorilor

Fostul profesor de sport de la Liceul "Jean Monnet", acuzat că a întreţinut relaţii sexuale cu o elevă minoră, va mai sta cel puţin 60 de zile în arest. Cu toate că Judecătoria Sectorului 1 a decis, ieri, să-l elibereze, Tribunalul Bucureşti a admis recursul procurorilor la această decizie.

UPDATE 1. Tribunalul Bucureşti a decis ca profesorul Dan Vişan, acuzat că a întreţinut relaţii cu o elevă minoră, să rămână în arest. Mama tânărului a ieşit în lacrimi din sala de judecată. Întrebată dacă are să-i transmită ceva familiei fetei, aceasta a răspuns: "Să le dea Dumnezeu să sufere la fel de mult cât sufăr şi eu ca mamă. Să aibă un băiat care să facă ceea ce a făcut fiul meu. Plec la el să-i duc un pachet". Femeia a mai spus că, atunci când profesorul şi-a dat demisia de la Liceul Jen Monnet, a auzit că i-ar fi spus directoarei că e îndrăgostit de eleva care l-a acuzat de viol.

Ieri, la scurt timp după ce au aflat de decizia Judecătoriei Sectorului 1, de a-l elibera din arest, foştii elevi au spus că este "cel mai frumos cadou de Crăciun". Dan Vişan a ajuns la Tribunalul Bucureşti în jurul orei 13.00. El este apărat de trei avocaţi. Paula Iacob a adus şi o fotografie  în care apare clientul său împreună cu eleva care îl acuză de viol. Fotografia a fost făcută în excursia de la munte, în care cei doi ar fi întreţinut relaţii sexuale, iar fata nu părea tulburată. "Nu pot fi considerat un pericol public. Pentru elevii mei am fost, uneori, ca şi un tată.. le-am dat şi sfaturi. De data aceasta am căzut într-o plasă, într-o plasă a seducţiei. Nu poi fi confundat cu un hoţ, să fiu considerat pericol public. În acea excursie am vrut să îmbin utilul cu plăcutul. Îmi pare rău că s-a ajuns s-a ajuns în acea situaţie şi că am cedat. Nu m-am folosit niciodată de forţa mea fizică sau de poziţia mea de profesor pentru a încerca să cuceresc o elevă". CITIŢI ŞI:

  • Şansa profului de la "Jean Monnet": "N-am ştiut că e minoră"
  • Cazul "Jean Monnet", profesorul în faţa procurorului. "Nu ştia că e minoră, de parcă lucra la aprozar"
  • Liceul "Jean Monnet", veşnic aspirator de fiţe. De la odraslele nomenclaturiştilor la piţipoancele contemporane

Ne puteți urmări și pe Google News