Evenimentul Zilei > Monden > Problemele se țin scai de Andreea Bălan. Vedeta, înșelată de George Burcea?
Problemele se țin scai de Andreea Bălan. Vedeta, înșelată de George Burcea?

Problemele se țin scai de Andreea Bălan. Vedeta, înșelată de George Burcea?

Dezvăluirile despre problemele din căsnicia Andreei Bălan cu George Burcea sunt privite acum într-o nouă lumină, odată cu aflarea obiceiurilor pe care le avea actorul.

De când a fost prins drogat la volan de polițiștii bucureștenii, au „transpirat” tot felul de informații despre George Burcea, soțul Andreei Bălan. Mai nou, bărbatul cu care Andreea Bălan are două fetițe ar fi călcat strămb.

„Deși toate păreau lapte și miere, se pare că gurile rele vorbesc de faptul că și Burcea ar fi călcat strâmb și, pe lângă consumul de droguri al actorului, și acesta ar fi inclus în motivele despărțirii”, anunță cancan.ro.

Tatăl lui George, Nelu Burcea, a vorbit pentru impact.ro despre certurile din viața cuplului, afirmând că și el este șocat de vestea că fiul său a ajuns un consumator de droguri.

„Ce să zic, aveam bănuielile mele că face asta (n.r. – că George Burcea se droghează). Îmi pare tare rău că a ajuns să facă asta, are și el familie, copilași… Muncește mult și asta face George cu banii câștigați? Nu vreau să zic mai multe, este un subiect tare sensibil. Îmi pare rău pentru el (…) Vă zic ce am mai auzit și eu. Ei aveau de mult probleme, dar Andreea a fost foarte înțelegătoare și permisivă. Dar el parcă a luat-o razna. După ce s-a aflat (n.r. – că s-a drogat), sper să vă dați seama cât adevăr este în vorbele lui despre mine”, a răbufnit socrul Andreei Bălan.