Evenimentul Zilei > Actualitate > Gigi Becali l-a dat afară și pe Ilie Stan. Noul antrenor e Stoichiță! „Meme” Stoica, în vizită la „Palat”
Gigi Becali l-a dat afară și pe Ilie Stan. Noul antrenor e Stoichiță! „Meme” Stoica, în vizită la „Palat”

Gigi Becali l-a dat afară și pe Ilie Stan. Noul antrenor e Stoichiță! „Meme” Stoica, în vizită la „Palat”

Gigi Becali, patronul-antrenor al echipei de fotbal Steaua, a renunțat și la Ilie Stan! Remiza cu Gaz Metan, 0-0, i-a fost fatală tehnicianului. Gigi continuă să facă ce-l taie capul la Steaua.

Gigi Becali s-a hotărât să renunțe și la antrenorul Ilie Stan. În urmă cu doar câteva săptămâni, după un scenariu deja cunoscut, Gigi îl asigura pe ilie Stan de tot sprijinul său: "Ilie va sta la Steaua un an, doi".
După egalul de aseară cu Gaz Metan, scor 0-0, patronul-antrenor al Stelei a dat însă din nou de pământ cu Ilie Stan, căruia i-a reproșat, printre altele, că a greșit echipa!
Ilie Stan a sosit azi la prânz la reședința din București a latifundiarului, la "Palat" cum îi place lui Becali să spună.
Gurile rele susțineau că Stan venise hotărât să-și prezinte demisia, pentru a nu-i da lui Gigi satisfacția unei demiteri.
Gigi a hotărât ca în perioada următoare, una nedeterminată, să meragă pe mâna lui Mihai Stoichiță, cel care a oficializat celebra frază: "patronul are întotdeauna dreptate".
La apelul lui Gigi, Mihai Stoichiță a venit într-un suflet la "Palat". Vestea numirii sale la Steaua l-a bucurat enorm. Stoichiță și-a permis chiar o "glumă de șantier" cu jurnaliștii, simulând că intră cu mașina în ei!
"A fost o surpriză și pentru mine. Nu a fost o negociere lungă. Ne-am înțeles repede. Am căzut de acord că rămâne același obiectiv, câștigarea campionatului. E o nouă provocare. Ilie Stan a făcut lucruri bune la Steaua. Nu știu nimic despre venirea lui Mihai Stoica. Îl vreau în staff și pe Mihai Teja, cu care am lucrat și în precedentul mandat", a spus Stoichiță la ieșirea din "Palat".
Tot azi, ar urma să fie oficiată una dintre cele mai ciudate colaborări din istoria fotbalului românesc: dinamovisto-rapidistul Dinu "Vamă" Gheorge la Steaua!
În urmă cu doar câteva minute, la "Palat" a sosit și Mihai Stoica. Cel poreclit "Meme" e, se pare, aproape de o revenire la fel de ciudată în Ghencea, după ce Gigi Becali s-a plâns că Dinu Gheorghe are telefonul închis!
CITIȚI ȘI:
Gigi Becali a schimbat de 21 de ori antrenorul la Steaua în 9 ani!
"Antrenorul" Gigi Becali: "De acum eu fac echipa"

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News