Evenimentul Zilei > Actualitate > PROBLEME. Daniela Crudu, dată afară a doua oară de la Antena 1 din cauza scandalurilor de PROSTITUŢIE
PROBLEME. Daniela Crudu, dată afară a doua oară de la Antena 1 din cauza scandalurilor de PROSTITUŢIE

PROBLEME. Daniela Crudu, dată afară a doua oară de la Antena 1 din cauza scandalurilor de PROSTITUŢIE

Se pare că asistenta lui Capatos nu mai este dorită la emisiunea Un Show Păcătos după ce asupra ei planează, pentru a doua oară, suspiciuni de prostituţie.

Daniela Crudu riscă să fie dată afară pentru a doua oară de la o emisiune a Antenei 1 după ce numele ei apare în dosarul de prostituţie al Andreei Marta. Cruduţa a mai fost dată afară de la emisiunea matinală Neaţa cu Răzvan şi Dani.
Atunci ea a fost implicată într-un alt scandal sexual. Leo de la Strehaia susţinea că i-a oferit 10.000 de euro pentru o noapte de sex.
Se pare că de această dată Daniela Crudu nu va mai fi iertată de către şefii trustului Intact, conform informaţiilor obţinute de cei de la Click.
"Cruduţa va pleca de la «Un show păcătos», nu pentru că nu mai vrea ea să rămână sau pentru că nu o mai lasă Nilă (Mihai Costea – n.r.) la tv, ci din cauză că e implicată în scandalul ăsta cu prostituţia", au mărturisit mai multe voci din Antena 1, pentru Click.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.