Evenimentul Zilei > Actualitate > Probleme în căsnicia lui Marius Moga? Declarațiile bombă ale soției care dau de gândit. Fanii sunt contrariați
Probleme în căsnicia lui Marius Moga? Declarațiile bombă ale soției care dau de gândit. Fanii sunt contrariați

Probleme în căsnicia lui Marius Moga? Declarațiile bombă ale soției care dau de gândit. Fanii sunt contrariați

Probleme în căsnicia Biancăi Lăpuște și a lui Marius Moga? Cei doi formează un cuplu de cinci ani de zile și au împreună o fiică superbă.

Bianca Lăpuște a dat de curând detalii despre căsnicia lor, într-un interviu oferit de curând publicației Click.

Soția lui Marius Moga a renunțat la televiziune și a început să lucreze în promovarea brandului sau muzical potrivit, click.ro.

Bianca a dat de înțeles că lucrurile nu stau așa cum probabil își imaginează toți fanii în ceea ce privește relația celor doi.

„E interesant, că este o muncă de echipă, dar nu simt că lucrez cu soţul. Nu e genul ăla de job în care te vezi toată ziua cu Marius. După cum prea bine ştie toată lumea, Marius petrece în studioul de înregistrări foarte mult timp, iar eu sunt la birou şi pe teren mai tot timpul, ca să organizez foarte multe lucruri. Din fericire, nu lucrăm în acelaşi spaţiu”, a declarat Bianca.

În același interviu, soția lui Marius Moga a declarat că cei doi vor să mai aibă copii, însă nu este încă momentul potrivit, întrucât acum sunt ocupați cu fetița lor.

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: