Principesa Romaniei si Principele Radu viziteaza comunitatea romanilor din California

Principesa Romaniei si Principele Radu viziteaza comunitatea romanilor din California

Conform unui anunt al Societatii Culturale si de ajutor "Viitorul Roman", pe data de 23 martie, Principesa Margareta si Principele Radu se vor vizita prima data comunitatea romanilor din Los Angeles.

"Altetele Lor Regale vor intalni membrii comunitatii romanesti din zona Los Angeles, iar in cinstea lor se va organiza un banchet de gala oferit de Societatea Viitorul Roman", declara Cristian Calugarita, presedintele acesteia.

Dineul va fi marcat si de un moment artistic sustinut de George Rotaru, cantaret de muzica populara romaneasca.

In ceea ce priveste participare, conform anuntului, aceasta se va realiza numai prin rezervari si printr-o donatie minima de 90 dolari de persoana, respectiv 80 de dolari pentru membrii organizatiei.

Ne puteți urmări și pe Google News

Societatea Viitorul Roman este una dintre cele mai vechi organizatii "fraternale romanesti la vest de Mississippi", dupa cum declara Cristian Calugarita. Fondata pe 18 aprilie 1926 la Los Angeles, organizatia nu este la primul eveniment realizat impreuna cu Casa Regala.

In 1987 si 1997, Viitorul Roman a adus in California pe Principesa Sofia, impreuna  cu ASR Irina, iar in 1998 comunitatea romanilor a primit vizita Regelui Mihai I cu Regina Ana.