Primul poster al filmului "The Dark Knight Rises" prezintă un Gotham în ruine

Primul poster al filmului "The Dark Knight Rises" prezintă un Gotham în ruine

Pe site-ul oficial al celui de-al treilea film Batman regizat de Christopher Nolan, "The Dark Night Rises", a fost lansat primul poster al peliculei. Acesta apare cu doar câteva zile înainte de lansarea primului trailer al filmului.

Compania Warner Bros. se pregăteşte să încheie una din francizele lor cu cel mai mare succes, "Harry Potter", dar în acelaşi timp pregăteşte terenul şi pentru unul din cele mai aşteptate filme din 2012, al treilea lungmetraj regizat de Chris Nolan din seria DC Comics, Batman.

Ultimul film cu Batman realizat de faimosul regizor pare să fie la fel de întunecat şi misterios ca primele două. Posterul lansat pe site-ul oficial al filmului este o poză a unor zgărie-nori surprinşi de jos care formează silueta unui liliac. Bucăţi din clădire cad şi dau senzaţia unui oraş Gotham distrus a cărui unică salvare stă în mâinile curajosului personaj. Batman revine în vara lui 2012

"The Dark Night Rises" va fi lansat în 2012 şi îl va avea din nou în rolul principal pe Christian Bale. Gary Oldman se întoarce în rolul Comisarului Gordon şi în aceasta nouă parte a seriei, iar distribuţia va fi completată de Anne Hathaway, Liam Neeson, Joseph Gordon-Levitt, Tom Hardy, Marion Cotillard şi Morgan Freeman.

Posterul nu prezintă niciuna din vedetele noului film, dar Warner Bros. a lansat deja poze cu Tom Hardy în rolul personajului negativ Bane.

Trailer-ul oficial al filmului de acţiune va fi lansat vineri, împreună cu a doua şi ultima parte a lungmetrajului "Harry Potter and the Deathly Hallows".

Ne puteți urmări și pe Google News