Evenimentul Zilei > Actualitate > ŞOCANT! Primele imagini cu Michael Jackson mort
ŞOCANT! Primele imagini cu Michael Jackson mort

ŞOCANT! Primele imagini cu Michael Jackson mort

Procesul în care este judecat medicul lui Michael Jackson, Conrad Murray, acuzat că ar fi provocat moartea cântăreţului, a început ieri, cu un moment emoţionant pentru milioanele de oameni care urmăresc cazul.

Procurorii au facut publice poze realizate cu o zi înainte de moartea megastarului, dar şi la scurt timp după deces, la morga spitalului.
În plus, a fost prezentată şi o înregistrare audio cu Michael Jackson de la repetiţii, interpretând Earth Song, cu numai o zi înainte de a muri.
Primul martor în proces, coregraful Kenny Ortega, a afirmat că Michael Jackson nu se simţea bine în timpul repetiţiilor.
Medicul este acuzat că ar fi făcut greşeli grave care au dus la moartea megastarului, inclusiv întârzierea apelului la numărul de urgenţă 911. De partea cealaltă, avocatul apărării susţine că Michael Jackson şi-ar fi injectat singur doza fatală de sedativ.
"Moartea lui Michael Jackson a fost o omucidere! Dovezile vor arăta cum Michael Jackson şi-a pus viaţa în mâinile lui Conrad Murray. Michael Jackson avea încredere în calităţile medicale ale lui Murray…", a argumentat procurorul.
În timp ce toată familia lui Michael Jackson asista la proces, în faţa tribunalului oamenii s-au împărţit în două tabere: fanii cântăreţului, care cer o pedeapsă grea pentru medic, şi susţinătorii doctorului Murray, care îi susţin nevinovăţia.


Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: