Evenimentul Zilei > Monden > Primele declarații ale lui BRomania. Prins cu mâța-n sac, vloggerul încearcă să scape
Primele declarații ale lui BRomania. Prins cu mâța-n sac, vloggerul încearcă să scape

Primele declarații ale lui BRomania. Prins cu mâța-n sac, vloggerul încearcă să scape

Celebrul vlogger Matei Dima, cunoscut sub numele de BRomania, a ajuns ieri la secția de Poliție din Râșnov, după ce a fost oprit în trafic. A plecat de acolo fără carnet.

Primele declarații ale lui BRomania! Vloggerul în vârstă de 33 de ani a fost oprit în trafic de polițiști pe drumul către munte. Imediat în spațiul public sunt vehiculate câteva acuzații. Potrivit unor surse citate de Observator, vloggerului i s-ar fi făcut testul rapid pentru substanțe interzise.

Scena s-a întâmplat pe șoseaua dintre Râșnov și Poiana Brașov. Dima a fost oprit de un filtru al poliției Brașov, în jurul orei 15:30. Ulterior, Matei Dima a fost adus la sediul Poliției Râșnov pentru o declarație. La ieșirea din sediul Poliției, Matei Dima a acordat un interviu pentru Observator, în care a precizat că așteaptă ca organele de poliție să tragă o concluzie cu privire la ceea ce s-a întâmplat.

Care e adevăratul motiv pentru care Bromania a rămas fără carnet, informează jurnaliștii de la retetesivedete.ro.

Apoi a dat explicații și pe rețelele sociale. „Nu m-am urcat beat, drogat, sau altceva la volan. Am făcut o boacănă, ce-i drept, acum ceva timp, și din cauza aia mi-am luat carnetul. Asta este, îmi asum, și le mulțumesc polițiștilor care au fost foarte drăguți cu mine, pentru că eram într-o situație nouă și chiar m-au ajutat”, a relatat vloggerul într-un InstaStory.

Cine este Matei Dima. Primele declarații ale lui BRomania!

Matei Dima, cunoscut ca BRomania, este unul dintre primii şi cei mai cunoscuţi creatori de conţinut online din țara noastră. Videourile postate pe YouTube strâng zeci de milioane de vizualizări. El a regizat, alături de Codin Maticiuc, filmul Miami Bici. Dima a studiat teatru în SUA, și tot acolo a învățat multe despre cum se face, profesionist, conținut online. Mai precis, a studiat teatru și regie, obținând licență și master. „Șocul cultural vine atunci când te întorci în România, nu când pleci”, declara artistul într-un interviu.

Ce spun polițiștii brașoveni

Dima a fost prins conducând sub influența unor substanțe interzise de legea penală. În acest sens, IPJ Brașov a emis un scurt comunicat de presă. Primele declarații ale lui BRomania!

„Polițiști din cadrul Poliției Stațiunii Râșnov efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”. În fapt, pe, 21 martie 2021, în jurul orei 15.30, polițiștii au oprit în trafic, pentru control, un bărbat, în vârstă de 33 ani, din județul Constanța, care conducea un autoturism pe DN1E, pe raza Stațiunii Râșnov din județul Brașov.