Evenimentul Zilei > Politica > Primar BĂTĂUȘ. Edilul liberal l-a umplut de sânge pe un consătean. Vezi de la ce s-au certat I VIDEO
Primar BĂTĂUȘ. Edilul liberal l-a umplut de sânge pe un consătean. Vezi de la ce s-au certat I VIDEO

Primar BĂTĂUȘ. Edilul liberal l-a umplut de sânge pe un consătean. Vezi de la ce s-au certat I VIDEO

Primarul traseist din Domașnea își face dreptate cu pumnul. Vineri seara a pocnit un consătean într-o benzinărie, de i-a mutat nasul din loc. Motivul? Victima se opune matrapazlâcurilor puse la cale de edil, privind pășunea comunală.

Petru Lorinț, primarul comunei cărășene Domașnea, s-a ales azi cu dosar pentru lovire sau alte violenţe, trasnamite Poliția Caraș-Severin. Dosarul a fost deschis după ce vineri seara, cu puțin înainte de ora 19,00, Lorinț l-a pocnit pe unul din consătenii săi, în benzinăria Boero din Caransebeș. Incidentul a fost surprins de camerele de supraveghere din incintă.

Imediat după ce Mihai Micșescu a fost umplut de sânge, cineva a sunat la 112. Victima a fost dusă mai întâi la spitalul orășenesc Caransebeș, însă aici mediciii au constatat că starea pacientului e foarte gravă, așa că l-au trimis pe bărbatul de 46 de ani la Spitalul Județean Reșița. Diagnosticul pus de medici este de multiple leziuni / fracturi la bază nazală.

Potrivit polițiștilor, primarul Lorinț l-a lovit pe bărbat cu pumnul ”fără niciun motiv”.
 
Consilerul local Teodor Milulescu face lumină în acest caz. ”Între cei doi mocnește un conflict de mai mult timp, reizbucnit în după-amiază zilei de 24 aprilie datorită refuzului victimei de a renunța la calitatea de membru asociat al Asociației Crescătorilor de Animale din localitate și de a depune cerere de concesiune a unor suprafețe de islaz comunal la modul individual  așa cum dorește primarul și nu prin structură asociativă”, a explicat consilierul. Tot el ne-a facilitat accesul la imaginile surprinse de camerele de supraveghere din incinta benzinăriei.

În imaginile video transmise este surprinsă agresiunea săvârșită de primarul comunei Domasnea, Petru Lorinț asupra lui MIhai Micșescu. Probabil nu se știa faptul că unitatea comercială din incinta stației de benzină – Boero din localitate este dotată cu camere de supraveghere video.

”Se pare că gravitatea leziunii se datorează faptului că nu a fost lovit cu pumnul, ci cu un obiect scos din buzunar (probabil o armă albă tip boxer). De altfel, în imaginea video se poate vedea că prima lovitură aplicată a fost cu mână stânga, lovitură  care însă a fost parțial parată de victimă.  Înainte însă de a aplica a doua lovitură, primarul Lorinț Petru a introdus mâna în buzunarul drept  și după  aceea i-a aplicat acea lovitură cauzatoare de multiple leziuni, după care imediat a reintrodus mână în buzunar, probabil pentru a pune la loc acel obiect folosit la aplicarea loviturii”, a mai explicat consilierul local.

Traseistul Petru Lorinț, 51 de ani, a ajuns primarul comunei Domașnea pe listele PDL, după care a trecut la PNL, odată cu Sorin Frunzăverde.
În comună mocnește de luni  bune un conflict legat de faptul că șăranii nu au unde să își ducă la pășunat animalele, deoarece edilul a concesionat o mare parte din pășunea localității unui om de afaceri apropiat lui. ( Sursa foto: Domașnea.ro)

 

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: