Întrucât nu a putut vorbi cu anchetatorii despre persoana care a atacat-o, poliţia nu are până în acest moment un suspect. Ipoteza pe care oficialii merg este cea a unui jaf, având în vedere faptul că poşeta tinerei şi câteva lucruri din casă au dispărut după atac.

Mai mult decât atât, conform CNN, cartea de credit a Annei Pressly a fost folosită în urmă cu câteva zile pentru a achita un bon la o benzinărie, însă nu au fost făcute publice detaliile cu privire la identitatea acelei persoane.

Tatăl prezentatoarei TV, Guy Cannady a apărut la o emisiune TV săptămâna trecută şi a declarat că nu susţine varianta unui simplu jaf. Acesta crede că fiica sa a fost ţinta unei persoane care a premedidat acest atac.

La scurt timp de la deces, părinţii victimei au dat un comunicat de presă prin care cereau ziariştilor să le acorde intimitatea de care au nevoie în aceste momente. Au mai precizat că au stat alături de fiica lor până în ultima clipă.

Postul de televiziune KATV oferă 30.000 de dolari recompensă celui care va oferi informaţiile necesare arestării agresorului. Colegii de televiziune i-au dedicat o transmisie specială, în care prezentatoare KATV Pamela Smith a precizat că părinţii Annei au fost de acord cu donarea organelor şi a citit mesajele emoţionante trimise din toată ţara. Până în acest moment nu au fost anunţate detalii privind ceremonia funerară.

CITIŢI ŞI: De la bal la spital