Prezentare de modă Irina Schrotter la Gala Prieteniei

Prezentare de modă Irina Schrotter la Gala Prieteniei

Un show de modă semnat de creatoarea Irina Schrotter, un concert de jazz, dar şi un spectacol susţinut de elevii de la Lauder-Reut. Acestea sunt reperele serii la Gala Prieteniei, care a început la ora 19.00, la Hotelul Radisson din Bucureşti.

Peste 300 de personalităţi, inclusiv membri ai guvernului şi ai parlamentului, dar şi ambasadorul Statelor Unite, Mark Gitenstein şi ambasadorul Israelului în România, Dan Ben Elizer, se numără printre invitaţi, alături de guvernatorul Băncii Naţionale, Mugur Isărescu şi de primarul sectorului 3, Liviu Negoiţă.

Alături de reprezentanţii Fundaţiei Ronald S. Lauder, ei vor lua parte la aprinderea lumânărilor de Hanukah şi de Crăciun, la cea de-a noua ediţie a Galei Prieteniei. Moderatorii serii sunt jurnaliştii Radu Moraru şi Irina Păcuraru.

Radu Moraru a dat startul Galei, alături de primarul Liviu Negoiţă. Aceştia vor vorbi despre tradiţia aprinderii lumânărilor de Hanukah, o tradiţie a sărbătorilor de iarnă iudaice şi creştine celebrate împreună, o tradiţie perpetuată pentru a noua iarnă consecutiv în România de fundaţia Lauder.

Într-un interviu pentru EVZ, ambasadorul Israelului în România Dan Ben Elizer le-a transmis Crăciun fericit tuturor românilor şi a vorbit despre importanţa tradiţiei iudaice a aprinderii lumânărilor Hanukah.

Acesta, alături de ambasadorul SUA Mark Gitenstein, vor aprinde două dintre lumânări, fiind urmaţi de domnul Aurel Vainer, preşedintele Federaţiei Comunităţilor Evreieşti din România.

Seara va continua în jurul orei 21.00 cu spectacolul pregătit de elevii de la şcoala Lauder-Reut, apoi cu o prezentare de modă marca Irina Schrotter. Aceasta a declarat pentru EVZ că va prezenta colecţia aniversară de 20 de ani în scopuri caritabile.

Programul va continua cu un recital de jazz susţinut de Ion Baciu Jr & Friends. După concert, va avea loc o tombolă cu premii care se va încheia în jurul orei 22.00.

Ne puteți urmări și pe Google News