Evenimentul Zilei > Actualitate > Presupusul asasin a lui Emi Pian a făcut primele declarații. „Mă bucur că am…”
Presupusul asasin a lui Emi Pian a făcut primele declarații. „Mă bucur că am…”

Presupusul asasin a lui Emi Pian a făcut primele declarații. „Mă bucur că am…”

Suspectul în cazul uciderii lui Emi Pian a făcut primele declarații. Tânărul, în vârstă de 27 de ani, a fost dus la Serviciul Omoruri al Poliției Capitalei.

Acesta a fost internat la Spitalul Elias din Capitală, sub pază. „Mă bucur că am scăpat cu viață. Sunt nevinovat”, a declarat bărbatul.

Liderul Clanului Duduianu, Florin Mototolea sau Emi Pian, așa cum era cunoscut, a fost unul dintre cei mai periculoși lideri interlopi din România.

CITEȘTE ȘI: Cum a murit Emi Pian, șeful clanului Duduianu. Cauza decesului temutului interlop

Șeful Clanului Duduianu a murit marți dimineață, la Spitalul Universitar, după ce a fost înjunghiat într-un scandal cu rivalii dintr-un alt clan, pe o stradă din cartierul Giulești. Considerat unul dintre cei mai influenți capi ai lumii Interlope din România, Emi Pian a făcut avere, în special din cămătărie. Acesta împrumuta diverse sume de bani cu dobânzi cuprinse între 10% – 35% pe zi.

CITEȘTE ȘI Ascensiunea Clanului Duduianu. De la furturi de fier vechi la șantaj, cămătărie și trafic de droguri

Ultimele imagini filmate cu Emi Pian au apărut în urmă cu câteva zile, de la o petrecere la care au cântat Florin Salam şi Costel Biju. Liderul interlop părea că se simte foarte bine, înconjurat de familie şi de oamenii săi de încredere. Nici una dintre aceste imagini nu dădea impresia că va urma, la scurtă vreme, o asemenea tragedie.

CITEȘTE ȘI: E război în București! Liderul unui clan interlop, omorât în condiții suspecte. Ce urmează

În ultima sa postare de pe contul de Facebook, datată  de luni, 3 august, Florin Mototolea, apare într-o fotografie alături de câțiva apropiați, transmițând un mesaj către unul dintre ei, Ionuț Drăghici:

„La mulți ani frațorul meu viața mea Drăghici Ionuț vtm❤️😘”

Șeful Clanului Duduienilor ar fi fost ucis de fiul unui alt interlop cunoscut în România, Napi, într-o bătaie în zona Giulești. Interlopul a ajuns la Spitalul Universitar în stop cardio respirator, dar și cu urme vizbile de violență. El a murit la scurtă vreme după internare, în mâinile medicilor, care nu au reușit să-l mai salveze.

CITEȘTE ȘI Avocatul Duduienilor rupe tăcerea. Detalii despre răzbunarea pe clanul Rinu

Emi Pian a fost condamnat, în 2017, la 3 ani și 8 luni într-un dosar de șantaj și cămătărie. El a stat în închisoare până în septembrie 2019, când a fost eliberat condiționat de Judecătoria Sectorului 5.

În prezent, Emi Pian se afla în perioada de supraveghere, conform sentinței publicată pe portalul instanțelor în 14 septembrie 2019.