Deputatul liberal îşi arată dezamăgirea totodată faţă de anumiţi colegi din partid care au beneficiat de poziţii cheie şi în multe situaţii l-au sfătuit greşit pe Crin Antonescu.

"Totodată, constat cu dezgust că sunt colegi liberali care s-au grăbit să sărbătorească demisia domnului Antonescu şi să-şi mute linguşeala către figuri noi pe care până ieri le priveau cu neîncredere şi dispreţ, pe motiv că n-ar avea pedigree liberal. Aceşti colegi care se gudurau pe lângă fostul preşedinte al PNL şi, în calitatea lor de sfetnici de taină, îi dădeau sfaturi proaste, sunt, în fapt, oameni care nu au dovedit până acum nicio performanţă politică şi electorală notabilă, dar tot timpul primeau funcţii la masa verde. Ei ar fi trebuit să facă pasul în spate şi să îşi dea demisia din funcţiile de conducere pe care le deţin, nelegitim în acest moment, în Partidul Naţional Liberal", a spus  Dolha.

Parlamentarul liberal s-a declarat mulţumit de sprijinul primit de organizaţia din Maramureş din partea lui Crin Antonescu.

"Doresc să îi mulţumesc domnului Crin Antonescu atât din partea mea personal, cât şi din partea alegătorilor liberali din Maramureş, pentru activitatea sa timp de cinci ani în fruntea Partidului Naţional Liberal, pentru performanţele pe care PNL le-a atins în această perioadă şi pentru lucrurile bune şi durabile pe care le-a făcut pentru România. Da, au fost făcute şi greşeli, dar ele nu-i pot fi imputate doar preşedintelui", a adăugat Mircea Dolha.