"Anexa prezentată în presă nu face obiectul acordului de colaborare! Ea nu a fost adusă la cunoştinţa mea, ca preşedinte interimar al PNL, şi nici la cunoştinţa conducerii USL", declară Chiţoiu, într-un comunicat de presă remis Agerpres.
Acesta susţine că prin semnarea acordului nu a angajat nici PNL şi nici USL "asupra vreunui obiectiv anume solicitat de entităţile componente ale CNSC".

El a adăugat că nu ar fi semnat acest document dacă între obiectivele negocierilor s-ar fi aflat desfiinţarea unor instituţii fundamentale ale statului de drept, precum Curtea Constituţională, DNA, ANI şi CNSAS, deoarece ar fi fost în totală contradicţie cu valorile şi principiile pe care PNL şi România şi le-au asumat atunci când au ales drumul european al libertăţii şi democraţiei.

"Orice acord negociat în numele Partidului Naţional Liberal va fi supus procedurilor prevăzute în statutul partidului", mai scrie pre;edintele interimar al PNL, ca replică la comunicatul de presă prin care primarul sectorului 1, liberalul Andrei Chiliman, i-a cerut explicaţii cu privire la motivul pentru care un asemenea act nu a fost prezentat şi discutat în structurile partidului.
CITIŢI ŞI:

  • Andrei Chiliman îi cere socoteală lui Daniel Chiţoiu privind semnarea protocolului cu CNSC. Atac voalat la Crin Antonescu
  • Dovada LOVITURII DE STAT. Ponta a semnat un document sinistru. CNSC vrea controlul TVR şi instituirea dictaturii populare!