Evenimentul Zilei > Politica > Președintele CJ Satu Mare a provocat un accident grav de circulație. Trei mașini sunt grav avariate
Președintele CJ Satu Mare a provocat un accident grav de circulație. Trei mașini sunt grav avariate

Președintele CJ Satu Mare a provocat un accident grav de circulație. Trei mașini sunt grav avariate

Președintele Consiliului Județean Satu Mare, Adrian Ștef, a provocat sâmnătă un accident de circulație în care a făct praf trei mașini. Din fericire nu sunt victime, dar paguble se ridică la zeci de mii de euro.

Potrivit martorilor, citață de Vocea Transilvaniei, în jurul orei 13.40, Adrian Ștef, aflat la volanul autoturismului personal, un AUDI A6, nu a acordat prioritate șoferului unui BMW seria 3, într-o intersecție, iar mașina sa a fost izbită din plin. După impact autoturismul în care se afla a ricoșat într-un Renault Megane, parcat pe marginea drumului.

Adrian Ștef și-a recunoscut vina, a chemat Poliția și o firmă de tractări pentru a ridica cele trei mașini. Pagubele vor fi suportate de firma la care mașina președintelui CJ este asigurată.

Polițiștii i-au testat cu aparatul alcooltest pe cei doi șoferi, care a indicat o alcoolemie 0 pentru aceștia.Oamenii legii i-au suspendat președintelui CJ Satu Mare permisul de conducere, Adrian Ștef urmând să fie pieton pentru următoarele 60 de zile.

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: