Maria Karina se despărțise de 9 luni de Cosmin Titiș, iar, ea se întorsese de curând din Anglia, unde lucra. Criminalul, Cosmin Titiș,  nu a suportat gândul că nu mai poate să fie un cuplu împreună cu Maria.

Nu se ştie cum a aflat criminalul că fosta lui prietenă a venit în ţară, dar este cert că a venit special de la Lupeni ca să o ucidă. Un apropiat de-al tinerei a dezvăluit ce mărturisire șocantă i-a făcut aceasta cu ceva timp înainte să fie măcelărită. Conform declarațiilor sale, Karina se temea că va fi ucisă de fostul partener și l-a prevenit pe amicul ei că va veni la înmormântarea sa.

“«O să vezi că o să vii la mine la înmormântare, o să vezi că o să mă omoare». Dar nu mă gândeam, mă gândeam că maxim, dacă e, o bate. A primit atâtea ameninţări. Şi o ameninţa că dacă nu se întoarce ea în ţară, o omoară pe maică-sa. Ea a rămas în Anglia şi şi-a văzut de viaţa ei. El îi trimitea mesaje şi ameninţări. Când vine Karina acasă o omor. Spunea că a mai fost la puşcărie şi nu îi e frică să mai meargă”, a spus un prieten de-al tinerei.

Cosmin Titiș a fost ieri arestat preventiv pentru omor.

“Ea a fost la o prietenă în vizită. Nu îmi dau seama cum a ştiut el unde e. Ştia că e nebun şi o urmăreşte. O bătea, o înjura, mai rău ca pe câine o ţinea. O bătea şi dacă o saluta un băiat pe stradă”, a mai povestit amicul Karinei, potrivit cancan.ro