Premii pe perechi la "TV mania" | Galerie FOTO

Premii pe perechi la "TV mania" | Galerie FOTO

Printre personalităţile premiate s-au numărat Andreea Marin şi Ştefan Bănică Jr., dar şi Mihaela Rădulescu şi Dani Oţil.

Cea de-a opta ediţie a Premiilor „TV mania“, care a avut loc marţi seară la Muzeul Naţional de Artă din Bucureşti, a adunat toată crema vedetelor din showbizul românesc, iar cuplurile mai vechi sau mai noi au fost în lumina reflectoarelor. Andreea Marin, Ştefan Bănică Jr., Mihaela Rădulescu, Dani Oţil, Teo Trandafir, Andreea Esca sunt doar câteva dintre personalităţile care au premii din partea TV Mania.   Printre cei prezenţi la gala de aniversare a zece ani de când a apărut pe piaţă revista „TV mania“ s-au mai numărat Mircea Radu, grupurile de divertisment Mondenii, Divertis, Vacanţa Mare şi Cârcotaşii, Robert Turcescu, Simona Pătruleasa sau Cristian Ţopescu. Zâna şi-a premiat fetiţa

Andreea Marin, care a venit la gală însoţită de soţul ei, Ştefan Bănică Jr., a fost cea de-a doua nominalizată, după jurnalistul Robert Turcescu. Ea a dedicat premiul fetiţei sale. „Premiul meu de excelenţă este acum acasă şi împlineşte un anişor, este fiica mea. Îi dedic acest premiu“, a spus vedeta.

Cea mai bună emisiune de divertisment a fost desemnată, pentru al treilea an consecutiv, „Dansez pentru tine“, care a devansat „Megastar“ (de la Prima TV), „Te pui cu blondele“ (Antena 1) şi „O dată în viaţă“ (TVR 1). Prezentatorul emisiunii, Ştefan Bănică Jr., a câştigat şi premiul pentru Cel mai sexy star TV, întrecându-i pe mai tinerii Smiley, actorul de la Acasă TV, Denis Ştefan, şi prezentatorul rubricii de meteo de la Pro TV, Victor Slav. Dani a făcut „cel mai reuşit transfer“  Nici cuplul Mihaela Rădulescu şi Dani Oţil nu a plecat acasă fără câte un premiu fiecare. Dacă realizatoarea emisiunii „Duminica în familie“, care a purtat o rochie neagră lungă, cu un generos spate gol, şi-a adjudecat un premiu de excelenţă în televiziune, Dani a fost premiat cu un trofeu pentru Cel mai reuşit transfer.

Ne puteți urmări și pe Google News

Dani şi colegul său, Răzvan, au plecat de la Naţional TV pentru a realiza emisiunea „’Neaţa cu Răzvan şi Dani“ la postul de televiziune Antena 1. Pe scenă au mai urcat şi Teo Trandafir, Vacanţa Mare, Divertis, Cârcotaşii (al şaselea trofeu „TV mania“), Mircea Radu, Andreea Esca, Florin Călinescu (singurul care nu a fost de faţă ca să-şi ridice trofeul). Premiul „Cristian Ţopescu“ l-a primit comentatorul sportiv Cristian Mândru. Vedeta ştirilor Pro TV, Andreea Esca, a primit pe lângă premiul de excelenţă în televiziune şi premiul pentru Cea mai bună emisiune de ştiri. „Mă scuzaţi că sunt aşa de plictisitoare şi stau la un singur post, dar îmi place“, a spus prezentatoarea.

Andreea Esca, prezentatoare TV: "Mă scuzaţi că sunt aşa de plictisitoare şi stau la un singur post, dar îmi place." MOMENT FIERBINTE   Dan Teodorescu a dansat lasciv

Pe lângă premiile de excelenţă în televiziune, revista a mai acordat alte zece premii, precum: Cea mai bună emisiune de ştiri, Cea mai bună emisiune de divertisment, Cel mai bun serial dramatic românesc, Cel mai bun comentator sportiv, Cel mai reuşit transfer, Cel mai sexy star TV şi Cea mai sexy vedetă TV. Gazdele celor două ore de spectacol au fost actorii Marius Florea Vizante şi Marius Bodochi, care au asigurat buna dispoziţie. Cei doi au fost ajutaţi să întreţină atmosfera de Trupa Taxi şi cvartetul Capriccio. Dan Teodorescu, solistul trupei Taxi, a făcut show la decernarea premiilor „TV mania“. Cel mai savuros moment a fost înainte de a fi nominalizaţi artiştii pentru „cel mai sexy star“, când Dan Teodorescu s-a dezbrăcat pe scenă, rămânând în maiou din plasă şi dansând lasciv pe melodia „I’m too sexy“.