Evenimentul Zilei > Politica > Predoiu, despre moţiunea de cenzură a PNL: Vom stabili la Consiliul Naţional tema
Predoiu, despre moţiunea de cenzură a PNL: Vom stabili la Consiliul Naţional tema

Predoiu, despre moţiunea de cenzură a PNL: Vom stabili la Consiliul Naţional tema

Prim-vicepreşedintele PNL, Cătălin Predoiu, a precizat că tema moţiunii de cenzură care va fi depusă de PNL în luna iunie va fi stabilită sâmbătă în cadrul reuniunii Consiliului Naţional de la Piteşti.
"Acest lucru se va hotărî mâine (la reuniunea Consiliului Naţional al PNL de la Piteşti – n.r.), cum vă spuneam. Probabil undeva în prima parte a lunii iunie", a răspuns Predoiu, întrebat când va fi depusă moţiunea de cenzură a PNL şi dacă data de 5 iunie este cea stabilită. 
 
Despre tema moţiunii de cenzură, Predoiu a spus: "Sunt câteva teme în discuţie, nu am un mandat să vi le divulg până nu le discutăm în cadrul partidului, vor fi hotărâte mâine. Tema se va hotărî mâine". 
 
Prim-vicepreşedintele PNL a afirmat, întrebat dacă votul prin corespondenţă ar putea fi unul dintre subiectele moţiunii de cenzură, că "ar putea să constituie una dintre aceste teme", potrivit Agerpres. 
 
"În general, temele care-i preocupă pe români. Va fi o moţiune de cenzură a românilor împotriva Guvernului Ponta. O variantă este să conţină mai multe teme", a spus Predoiu. El a adăugat că odată ce moţiunea de cenzură va fi depusă, liberalii vor face "toate demersurile parlamentare pentru a fi susţinută". 
 
Prim-vicepreşedintele PNL participă, la sediul formaţiunii, la o şedinţă informală a liderilor vechiului PDL pregătitoare înaintea reuniunii Consiliului Naţional al PNL de sâmbătă, de la Piteşti. 
Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.