”Predatul” Boldea: bâlbele ministeriale demonstrează amatorismul generalizat

”Predatul” Boldea: bâlbele ministeriale demonstrează amatorismul generalizat

Al doilea din lista urmăriților general din România, deputatul Mihail Boldea susține că s-a predat. În același timp, discută în direct, zeci de minute la telefon cu televiziunile din țară.

Avocatul specializat în ”tunuri” imobiliare susține că s-a predat și că se află la Consulatul României din Nairobi. De ce nu este arestat pe loc acest individ? De ce mai are acces la telefon dacă ”s-a predat”? Care mai este puterea și rolul unui mandat internațional de urmărire? Cine răspunde în cazul acestei glume proaste? L-au luat pe ”NU” în brațe Parchetul General susține că nu este treaba procurorilor, fiind vorba de un mandat de execuție care trebuie pus în practică de Interpol România. Reprezentanții instituției se ascund în spatele tonului ocupat. Diplomații de Consulat i-au oferit lui Boldea cazare, nicidecum nu au anunțat poliția locală că au în casă un urmărit general. Cei de la Ministerul Afacerilor Externe (MAE) ”nu comentează” pe marginea subiectului. CITIȚI ȘI:

  • Deputatul Mihail Boldea s-a predat la consulatul României din Nairobi: „Sunt un om liber. Voi veni la București pentru că-mi iubesc țara”
  • CAZUL BOLDEA: Imunitatea dă depedenţă de safari
  • Traian Băsescu: Boldea este localizat, nu avem interes să îl reținem în străinătate
  • Năstase ia peste picior cazul Boldea: Breaking News/Votanţii lui Băsescu fug în Congo!
  • Crin Antonescu: Promisiunea preşedintelui, destul de comică. Dacă Boldea va putea şi vorbi, o să aflăm multe despre PDL
  • Ministrul de Externe, despre Boldea: "În politica externă sunt chestiuni mai importante decât această situaţie"
  • Boldea: Să nu mă caute domnul Băsescu. Vin cum găsesc bilet să mă încătuşeze