Povestea sfâşietoare a unui cuplu cu 70 de ani căsnicie

Povestea sfâşietoare a unui cuplu cu 70 de ani căsnicie

Au fost complet dedicaţi unul celuilalt într-o căsnicie fericită ce a durat 70 de ani.

Cuplul Fred şi Elizabeth Noble şi-au trăit frumoasa poveste de dragoste în orăşelul Wingate din Marea Britanie. Ei au fost un cuplu inseparabil pe parcursul întregii căsătorii, păstrând ca amintire fiecare bileţel de dragoste pe care şi l-au trimis vreodată.

Domnul şi doamna Noble s-au cunoscut în anul 1936. El a cerut-o de soţie la scurt timp după ce s-au cunoscut, fără să mai stea prea mult pe gânduri. Deoarece el a făcut parte din trupele armatei britanice, a fost nevoit să stea tot plecat până în anul 1940, când a reuşit să obţinp câteva zile de concediu cu ocazia Anului Nou, moment în care a profitat de timpul pe care l-a avut şi a organizat căsătoria oficială.

În timp ce soţul lupta pe fronturile din Afganistan, India sau Franţa, doamna Noble lucra acasă tocmai ca asistentă la un spital, având grijă de soldaţii răniţi care se întorceau acasă. Deşi îi era frică să nu păţească ceva soţul ei, acesta s-a întors acasă întreg şi s-a angajat ca miner.

Ne puteți urmări și pe Google News

Au murit la câteva zile distanţă unul de celălalt Cei doi au murit săptămâna trecută la vârsta de 92, respectiv 96 de ani, la doar trei zile distanţă unul de celălalt, relatează jurnaliştii de la DailyMail. Membrii familiei, deşi profund îndureraţi, au declarat că se bucură că cei doi nu au stat separaţi prea mult unul de celălalt.

"Au fost mereu împreună, au trăit unul pentru celălalt. Căutând printre lucrurile pe care le aveau, după dispariţia lor, am descoperit că au păstrat toate scrisorile de dragoste pe care şi le scriau atunci când erau departe unul de celălalt. Au trăit aproape 71 de ani împreună. Întotdeauna au spus că nu ar putea trăi prea mult unul fără celălalt", a declarat nepotul lor, pentru DailyMail.

Cu ocazia nunţii lor de platină, cei doi au primit scrisori de felicitare de la Regina Marii Britanii şi de la Tony Blair.