Evenimentul ZileiActualitatePovestea sfâşietoare a unei victime a reţelei lui Dincă scăpată din infern. „Mi-e frică!”

Povestea sfâşietoare a unei victime a reţelei lui Dincă scăpată din infern. „Mi-e frică!”

Povestea sfâşietoare a unei victime a reţelei lui Dincă scăpată din infern. „Mi-e frică!”
O tânără din România, căreia i se spune Larisa, a povestit la România TV coşmarul prin care a trecut până în momentul în care a reuşit să scape din teroarea la care a fost supusă de membrii reţelei de prostituţie din Italia.

Fata a fost obligată să se prostitueze în Italia şi a recunoscut-o pe fiica monstrului de la Caracal, Daniela Dincă, între cei care au traficat-o.

Larisa spune că,  fricile şi coşmarurile o mai bântuie încă, deşi a ieşit din acel iad.

„Visurile mele erau să termin școala, să îmi găsesc un serviciu, să-mi fac o familie”, spune Larisa.

Tânăra susţine că nu mai are încredere în nimeni pentru că prin ce a trecut i-a marcat definitiv, viaţa.

„Larisa de azi este tristă, este speriată, nu mai are încredere în oameni… Aceste persoane nu numai că au distrus visurile mele, au distrus visurile multor alte fete”, a spus Larisa.

„Dacă aș da timpul înapoi, nu aș mai avea așa multă încredere în rude, în prieteni… Aș asculta mai mult de părinții mei. Nu vezi o fată de pe stradă, care se prostituează, care râde, care zâmbește… Cred că le-au distrus viețile”, mai spune ea.

Acum, cea mai mare grijă a Larisei este copilul.

„L-am înscris la o școală privată, cu porțile închise. Îl las la o ușă de fier, îl iau de la o ușă de fier. Mi-e frică să nu mi-l răpească, să nu i se întâmple ceva. După ce mi s-a întâmplat mie și acum, cu ultimul caz, cu Luiza și Alexandra, îmi e mult mai frică ca înainte. Frica mea cea mai mare este ca aceste persoane care mi-au făcut mie rău să nu îi facă rău copilului meu”, a mai povestit Larisa


Accesează: