Evenimentul Zilei > Justitie > Povestea lui Gheorghe, românul care a plâns când a fost condamnat în UK pentru viol
Povestea lui Gheorghe, românul care a plâns când a fost condamnat în UK pentru viol

Povestea lui Gheorghe, românul care a plâns când a fost condamnat în UK pentru viol

Românul Gheorghe I., de 32 de ani, plecat la produs în Marea Britanie, a violat o prostituată care a refuzat să facă sex cu el, la domiciliul său din Middlesbrough, în octombrie anul trecut.

Femeia l-a însoțit acasă, dar acolo s-a răzgândit și nu a mai vrut să facă sex cu el. Furios, Gheorghe a început să o lovească și a încuiat-o în dormitor, relatează The Northern Echo.

Acum, potrivit digi.ro, Gheorghe a fost condamnat în Marea Britanie la zece ani de închisoare pentru viol și a început să plângă la aflarea sentinței. Instanța însă nu s-a lăsat impresionată de atitudinea spășită a bărbatului, a cărui agresiune a fost înregistrată pe telefonul victimei.

Femeia a apucat să sune la 999 – numărul e urgențe din Marea Britanie – înainte de agresiune, astfel că operatorii au înregistrat atacul. În înregistrarea făcută se aude cum femeia este bătută, supusă la tratamente degradante, umilită și amenințată cu moartea.

„Încerca să scape de tine, dar ai amenințat-o. Ai spus că tu și fratele tău sunteți nebuni și că îi veți tăia gâtul”, i-a spus judecătorul românului, după ce a aflat sentința.

După ce își ca ispăși pedeapsa, românul va fi extrădat.

 

Publicat in categoriile: Justitie
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: