Evenimentul Zilei > Politica > Ponta: Sper şi îmi doresc ca PNL să nu voteze împotriva Codului fiscal
Ponta: Sper şi îmi doresc ca PNL să nu voteze împotriva Codului fiscal

Ponta: Sper şi îmi doresc ca PNL să nu voteze împotriva Codului fiscal

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, că îşi doreşte ca toate partidele parlamentare, inclusiv PNL, să susţină proiectul noului Cod Fiscal.
"Mâine e o zi specială în Senat – votul pentru Codul fiscal. Sunt absolut convins că România are de beneficiat din punct de vedere economic din prevederile noului Cod fiscal. Sigur, se pot face ajustări, se pot face îmbunătăţiri, dar sper şi îmi doresc ca PNL să nu voteze împotriva Codului fiscal, ar fi pur şi simplu politicianism, după ce au cerut şi au zis că în programul lor de guvernare au măsurile din Codul fiscal", a spus Ponta într-o conferinţă de presă de la sediul central al PSD. 
 
Codul Fiscal va intra în vigoare de la 1 ianuarie 2016.
 
"Este Codul fiscal al României. Va intra în vigoare la 1 ianuarie 2016 şi va sprijini dezvoltarea economică şi socială a României pe o perioadă de timp extrem de importantă, în care cu siguranţă vor fi diverse guverne de la diferite partide la guvernare. Important este să dăm un semnal de seriozitate şi stabilitate. Există un sprijin cvasiunanim din partea comunităţii de afaceri din România şi internaţională pentru aceste modificări. Şi cred că este de datoria tuturor partidelor serioase din România să sprijine acest proiect esenţial pentru dezvoltarea noastră economică", a argumentat premierul.
Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News