Evenimentul Zilei > Politica > Ponta: PNL face împărțeala mai rău ca PSD! Nu vor fi bani nici de pensii, nici de alocații!
Ponta: PNL face împărțeala mai rău ca PSD! Nu vor fi bani nici de pensii, nici de alocații!

Ponta: PNL face împărțeala mai rău ca PSD! Nu vor fi bani nici de pensii, nici de alocații!

Liderul Pro România, Victor Ponta, a vorbit despre împărțeala funcțiilor făcută de PSD și de PNL, și despre cele două măsuri fără de care guvernul nu va avea bani nici pentru pensii, nici pentru alocațiile elevilor.

„Încă de anul trecut, de pe vremea guvernului Dăncilă, am spus că dacă nu se fac schimbări radicale în administrația publică și o reformă a sistemului fiscal, nu vor fi bani nici de alocații, nici de investiții, nici de măririle din toamnă”, a spus Victor Ponta, la România TV.

Apoi, Ponta a întărit spusele jurnalistei România TV, referitoare la „împărțeala funcțiilor”.

„Ba chiar mai rău! În PSD era câțiva de prin Teleorman. Acum PNL pune de peste tot, și mai și împarte! Cu PMP, cu ALDE, UDMR, cu cine a mai votat si cu cine votează guvernul, e clară împărțeala! E clar că nu se mai poate cu 41 de județe, cu 3200 de localități, cu 500 de parlamentari, cu 41 de prefecți, consilii județene, nici nu e nevoie în primul rând! Lumea s-a schimbat! Totul trebuie digitalizat! Oamenii au acces prin telefon, nu mai ai nevoie de administrația de pe vremea lui Ceașuescu, din 1968”, a adăugat liderul Pro România.