Evenimentul Zilei > Politica > Ponta, întrebat dacă îl va sancţiona pe Dragnea: Cred că s-a sancţionat singur. Munceşte cel mai mult
Ponta, întrebat dacă îl va sancţiona pe Dragnea: Cred că s-a sancţionat singur. Munceşte cel mai mult

Ponta, întrebat dacă îl va sancţiona pe Dragnea: Cred că s-a sancţionat singur. Munceşte cel mai mult

Preşedintele PSD, Victor Ponta, nu se vede obligat să-l sancţioneze pe Liviu Dragnea pentru recentele declaraţii referitoare la preluarea conducerii partidului, întrucât acesta "s-a sancţionat singur", muncind cel mai mult la campanie electorală. Prezidenţiabilul i-a avertizat pe social-democraţi că încă nu au câştigat alegerile, adăugând că nu i-a plăcut niciodată să vorbească despre pielea ursului din pădure.

Întrebat dacă îl va sancţiona pe Liviu Dragnea pentru declaraţiile privind o eventuală preluare a şefiei partidului, Ponta a declarat că acesta "s-a sancţionat singur", întrucât munceşte cel mai mult la campanie, dar nu se vorbeşte despre asta, ci despre "altceva".

Ponta a mai spus că social-democraţii nu trebuie să facă "greşeala" să creadă că au câştigat deja alegerile, "doar pentru că e slab Iohannis".

"Deocamdată, sunt preşedinte la PSD şi noi n-am câştigat încă alegerile. Sigur, suntem favoriţi să câştigăm alegerile prezidenţiale, însă n-aş vrea ca nimeni dintre colegii mei să facă greşeala să creadă că le-am câştigat deja. Mă uit la domnul Iohannis, care zice că le-a câştigat, că-i câştigă DNA alegerile, la fel, mă uit la colegii mei, care spun că gata, le-am câştigat, doar pentru că e slab Iohannis. Nu, nu cred că e, cred că şi unii şi alţii greşesc, nu mi-a plăcut niciodată să vorbesc de pielea ursului din pădure şi cred că, dincolo de cele două-trei zile în care orgoliile au mai ieşit la suprafaţă, toată lumea se concentrează la ce avem de făcut, în Guvern, în Parlament, cu aleşii locali – şi după 17 noiembrie discutăm", a comentat Ponta, citat de Mediafax.

Premierul Victor Ponta şi mai mulţi miniştri, între care şi vicepremierul Liviu Dragnea, au participat, joi, la inaugurarea şantierului de construcţie a variantei de ocolire a municipiului Târgu Mureş, care va lega E 60, din comuna Corunca, cu DN 15, în comuna Ernei.