Evenimentele din ultimele zile care s-au petrecut ca urmare a dezvăluirilor făcute de Evenimentul Zilei, au avut un efect nebănuit la începutul serialului. 

Cei care au făcut parte din anturajul grupului "Noi suntem Statul" nu au mai ascuns relațiile pe care politicienii le aveau cu șefii instituțiilor cheie din cadrul țării. Acesta este și cazul lui Victor Ponta, care a confirmat absolut toate dezvăluirile esențiale făcute de jurnalistul Dan Andronic: partidele de tenis de la locațiile secrete, întîlnirile secrete cu SRI și SIE, dar și discuțiile purtate la mai multe pahare de vin. 

Nu vreau să povestesc cum ducea Dragnea sticle de vin lui Florian Coldea. Uite că nu vreau să povestesc decît dacă sunt obligat. Am stabilit cu Dragnea că dacă dezvăluim, ne facem rău.

 

Vorbeam discuții private cu Maior și Coldea, totul era despre România. Am spus de mai multe ori că se crează un sistem paralele de putere și care nu este supus nimănui. Nu răspunde în fața nimănui. Am încercat ca prim ministru să vorbesc cu toți ca să am informații și să pot fi eficient. Și cu domnul Băsescu m-aș fi văzut dacă aș fi avut încredere în el. 

 

Te-ar putea interesa și: