Ponta consideră că Aura Vasile se ţine de telenovele. Plus: Ce glume fac liderii USL

Ponta consideră că Aura Vasile se ţine de telenovele. Plus: Ce glume fac liderii USL

Preşedintele PSD, Victor Ponta, va avea o discuţie cu Aura Vasile după ce aceasta se va simţi mai bine, dar între timp îi transmite că nu agreează asemenea telenovele, cu demisii date la prânz şi retrase seara.

"Dacă vorbim de PSD genul acesta de telenovele mine nu-mi plac. Nu poţi să te trezeşti dimineaţa că vrei să pleci, noaptea că nu mai pleci", a declarat Ponta, conform Agerpres. "Aştept ca doamna Aura Vasile să se însănătoşească. O să avem o discuţie şi o să vedem atunci ce decidem, dar nu-mi plac aceste telenovele. Şi cei care joacă în telenovele să meargă la fripturiştii cu interese naţionale", a comentat el. Ponta a întărit ideea, spunând că nu agreează "asemenea telenovele politice". "Cred că trebuie să fim un partid serios, o Uniune Social Liberală serioasă în care rămân cei care sunt serioşi şi care sunt hotărâţi şi sunt stăpâni pe ceea ce semnează", a mai spus liderul social-democraţilor.

Acesta a declarat că ar putea s-o ierte pe Aura Vasile numai dacă ar descoperi că aceasta a dorit "să râdă de UNPR". "În cazul ăsta, dacă a vrut să-şi bată joc de uneperişti şi de Roberta Anastase, în cazul ăsta cred că putem să o iertăm. Dacă nu a fost vorba despre asta, atunci nu", spune liderul PSD. Totodată, acesta a ironizat-o pe Roberta Anastase, care declarase ieri că a discutat cu Aura Vasile "foarte mult ca între prietene". "Dacă semnează o hârtie că trece la ei, devine un om extraordinar. Am auzit că este şi prietenă cu Roberta Anastase. Probabil că dacă se răzgândeşte, nu mai sunt iarăşi prietene", a subliniat liderul social-democraţilor. Cu sau fără Aura Vasile, Ponta tot la EVZ se gândeşte

Cu acest prilej, preşedintele PSD a revenit la obsesia sa pentru Evenimentul zilei, dezvăluind că ziarul revine constant nu numai în discursul public al USL, ci şi în discuţiile private dintre el şi Crin Antonescu. Ponta a declarat că glumea cu liderul liberalilor Crin Antonescu în sensul că dacă ar semna şi ei că trec la UNPR "a doua zi ne laudă domnul Oprea şi vom avea o primă pagină cu laude la Evenimentul Zilei". CITIŢI ŞI:

Ne puteți urmări și pe Google News
  • Vanghelie foloseşte demisia Aurei Vasile pentru a-l decredibiliza pe Ponta în ochii pesediştilor
  • Vanghelie: Aura Vasile a ajuns la spital după demisia din PSD
  • Deputatul Aura Vasile trece la UNPR