"Dacă vorbim de PSD genul acesta de telenovele mine nu-mi plac. Nu poţi să te trezeşti dimineaţa că vrei să pleci, noaptea că nu mai pleci", a declarat Ponta, conform Agerpres. "Aştept ca doamna Aura Vasile să se însănătoşească. O să avem o discuţie şi o să vedem atunci ce decidem, dar nu-mi plac aceste telenovele. Şi cei care joacă în telenovele să meargă la fripturiştii cu interese naţionale", a comentat el.
Ponta a întărit ideea, spunând că nu agreează "asemenea telenovele politice". "Cred că trebuie să fim un partid serios, o Uniune Social Liberală serioasă în care rămân cei care sunt serioşi şi care sunt hotărâţi şi sunt stăpâni pe ceea ce semnează", a mai spus liderul social-democraţilor.

Acesta a declarat că ar putea s-o ierte pe Aura Vasile numai dacă ar descoperi că aceasta a dorit "să râdă de UNPR". "În cazul ăsta, dacă a vrut să-şi bată joc de uneperişti şi de Roberta Anastase, în cazul ăsta cred că putem să o iertăm. Dacă nu a fost vorba despre asta, atunci nu", spune liderul PSD.
Totodată, acesta a ironizat-o pe Roberta Anastase, care declarase ieri că a discutat cu Aura Vasile "foarte mult ca între prietene". "Dacă semnează o hârtie că trece la ei, devine un om extraordinar. Am auzit că este şi prietenă cu Roberta Anastase. Probabil că dacă se răzgândeşte, nu mai sunt iarăşi prietene", a subliniat liderul social-democraţilor.
Cu sau fără Aura Vasile, Ponta tot la EVZ se gândeşte

Cu acest prilej, preşedintele PSD a revenit la obsesia sa pentru Evenimentul zilei, dezvăluind că ziarul revine constant nu numai în discursul public al USL, ci şi în discuţiile private dintre el şi Crin Antonescu.
Ponta a declarat că glumea cu liderul liberalilor Crin Antonescu în sensul că dacă ar semna şi ei că trec la UNPR "a doua zi ne laudă domnul Oprea şi vom avea o primă pagină cu laude la Evenimentul Zilei".
CITIŢI ŞI:

  • Vanghelie foloseşte demisia Aurei Vasile pentru a-l decredibiliza pe Ponta în ochii pesediştilor
  • Vanghelie: Aura Vasile a ajuns la spital după demisia din PSD
  • Deputatul Aura Vasile trece la UNPR