Evenimentul Zilei > Actualitate > Plătești la timp și mergi la Praga. Găselnița primarului din Cavnic
Plătești la timp și mergi la Praga. Găselnița primarului din Cavnic

Plătești la timp și mergi la Praga. Găselnița primarului din Cavnic

Primăria orașului Cavnic, din județul Maramureș, oferă o excursie de două persoane în capitala Cehiei pentru cei care își plătesc taxele locale până pe 30 martie. Excursia este pentru două persoane și, potrivit primarului localității, costă în jur de 2.000 de lei. Autoritățile speră astfel să strângă mai mulți bani la început de an.

Astfel, primăria din localitate va organiza o tombolă specială pentru locuitorii oraşului care îşi plătesc la timp impozitele a cărei premiu va fi o excursie la Praga.

Primarul din Cavnic, Vladimir Petruţ, a declarat că soluţia organizării tombolei a fost aleasă pentru stimularea contribuabililor, astfel încât aceștia să-și dea mai mult interesul pentru a se achita de datorii. Potrivit acestuia, tragerea la sorţi a câştigătorului va avea loc la începutul lunii aprilie, iar perioada excursiei va fi stabilită în perioada sărbătorilor Pascale.

Primarul din Cavnic a apelat la aceeași stratagemă și anul trecut, în 2019, pentru a colecta mai eficient banii contribuabililor la bugetul local.

Pe lângă premiul propus de Primărie, legea mai prevede și o primă de 10% din valoarea impozitelor și taxelor locale celor care le achită până la finalul lunii martie.

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: